Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Yani ikisi hakkında birçok insan şunları diyor: "Ubisoft'un çok berbat optimisazyonlu oyunları var, EA'in kötü oyunları saymakla bitmez" diye. Benim tercihim Ubisfot olurdu çünkü EA'in daha önce Plant vs Zombies GW2 oyununu bitirmiştim ve oyunun aktifliği çok düşüktü. Ki halen öyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ubisoft'ta oyun işinden çok iyi anlayan insanlar var ama yönetim kısmı her şeyi mahvediyor. Ubisoft'tan ayrılan insanlar yeni bir oyun yapsa sağlam bir şey yapabilir muhtemelen. Ama EA'da zeki birisinin olduğunu bile sanmıyorum.

Son düzenleme:
EA.

1765963682305.webp

İkisi arasından net EA. Her şeyden önce Battlefield gibi bir efsaneye sahip. Zamanında BFME gibi efsane orta dünya oyunlarını da unutmamak lazım. Çöp Ubisoft birbirini tekrar eden AC oyunları yapmaya devam etsin.

İkisi arasında EA.

İki de para gözlülükle yönetiliyor doğru ama ikisi arasında EA dememin sebebi EA'in bir çaba gösteriyor olması. Evet bu çabalar her zaman doğru yönde olmuyor ve evet aslında çabanın nedeni de daha çok para kazanmak ama bir şekilde oyuncuları mutlu etmek için neyi nasıl değiştirebiliriz de daha fazla müşteri çekeriz denemelerini hissedebiliyorum. Ama Ubisoftta böyle bir çaba göremiyorum. Hep tamam sizi şimdi anladık diyip ya aynı oyunun makjajını değiştirip istediğiniz bu diye sunuyorlar ya da peruk takıp yeni oyun diye çıkartıyorlar.