YASEDEM

Deneyimli
Makaleler
1
Yer
New York
Benim başıma hep kötü olaylar geliyor özellikle son 1 yılda. Önce ayağım kırıldı, sonra laptopun paneli yandı, 3 aylık tabletin anakartı bozuldu, telefonun anakartı değişti, elimde 2 telefon ve benim olmayan 1 laptop bozuldu. Bugün de telefonda güncelleme sonrası hoparlör sıkıntı çıkardı. Şimdi downgrade etmekten korkuyorum. Sizce bunlar tesadüf mü yoksa şanssızlık mı?

Son düzenleme:
"Şans: Bir olay uzayının ölçüm sonucunun, dalga fonksiyonunun karesinin verdiği olasılık dağılımına göre belirlenmesidir. ~Eobard Thawne" şaka bir yana; tesadüf belki de biraz şansızlık hocam, çok kafaya takmayın.

"Şans: Bir olay uzayının ölçüm sonucunun, dalga fonksiyonunun karesinin verdiği olasılık dağılımına göre belirlenmesidir. ~Eobard Thawne" şaka bir yana; tesadüf belki de biraz şansızlık hocam, çok kafaya takmayın.
Artık bir şey yaparken %1 risk olunca "kesin bu bana denk gelir" diyerek yapmaktan vazgeçiyorum ve daha da kötü oluyor.

Bazen iyi yanları görmek zor olabilir, son günlerde başınıza gelen iyi olayları düşünmeye çalışın. Çoğunlukla denemek, denememekten daha iyidir. Sorun çıkarmayacaksa deneyin gitsin...