Ömer_Yeter 21

Üstün
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Az önce otomatik olarak yüklenmiş ve şu an yeniden başlatma ardından otomatik olarak kurulmuş olacak. Bu sürümle alakalı çok fazla bilgim yok. O yüzden bu sürümlerle ilgili bilgisi olan varsa yazabilir. İşte performans iyileştirmeleri, optimizasyon iyileştirmeleri gibi.

Guncelleme son kullanicilar icin resmi olarak 29 Eylul'de yani dun yayimlandi. Eger Windows'ta guncellemelerin otomatik kurulmasi ayari aciksa boyle olmasi normal. Ben guncellemeleri manuele cektim bende otomatik kurulmadi.

1790760046891.webp

En az birkac hafta da kurmayi dusunmuyorum. Bu 26H2 gecisi oyle 23H2'den 24H2'ye gecis gibi kapsamli bir sey degildi. Ayni cekirdek olan 24H2 ve 25H2'de zaten aylik guncellemelerle gelen ozellikleri tek bir pakette topluyor ve ustune ufak tefek seyler ekliyor. Oyle arada ciddi bir fark, bir devrim beklemeyin yani.

Az önce otomatik olarak yüklenmiş ve şu an yeniden başlatma ardından otomatik olarak kurulmuş olacak. Bu sürümle alakalı çok fazla bilgim yok. O yüzden bu sürümlerle ilgili bilgisi olan varsa yazabilir. İşte performans iyileştirmeleri, optimizasyon iyileştirmeleri gibi.

Performansı inşallah artırıyordur. FPS testi yapan daha hiç görmedim YouTube'da vs belki bu hafta içerisinde yaparlar daha 1 gün oluyor çıkalı zaten :D

Çıkmadı maalesef

Nasıl çıkmadı hocam ilginiç bir tekrar yenileyin en son güncellemeleri al kısmına tıklayın tık işaretli olsun yani orası
yaptım hepsini malesef herşey güncelsiniz diyor

Nasıl çıkmadı hocam ilginiç bir tekrar yenileyin en son güncellemeleri al kısmına tıklayın tık işaretli olsun yani orası

Acaba cihazdan cihaza değişiyor mu HP Pavilion G6 da böyle diyor diğer Windows cihazlarıma daha yapmadım sıkıntı çıkmasın diye diğerlerine kullandığım için