Sizde iz bırakan oyunlar hangileri?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Benkogambit
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 281
  • Etiketler Etiketler
    oyunlar

Benkogambit

Başarılı
Portal 2'nin final sahnesi ve baştan aşağı Skyrim benim için. Sizin için hangi oyun?

Half Life 2, hikâyesi cok iyidi.

Elden Ring de açık dünya konusunda beni büyülemişti, bu kadar dolu çok çok az oyun gördüm.

Metal Gear Solid serisi hikayesi bayağı iyi olduğu için aklıma kazındı. MGS V'de pek hikaye yoktu ama onun da oynanışı çok çok iyiydi.

Metal Gear Solid serisi özellikle 3. oyun, Max Payne 1-2, RDR serisi, Mass Effect serisi, TLOU serisi, System Shock 1.

Metin2, ortaokul dönemlerimin favori oyunu. Bu oyun sayesinde Lise 1'de sınıfta kaldım. Ama bu oyunu oynadığıma pişman değilim. Yıllar süren dostluklar edindim. Bu oyun sayesinde 14 yıllık arkadaşlarım var. Bazen eski ekibi toplamaya çalışıyorum tekrar girelim diye fakat arkadaş grubumuz artık müsait değil. Kimisi evli, kimisinin çocuğu oldu, kimisi iş güç peşinde. Vakit ayıramıyoruz artık. O güzel günler geride kaldı. Keşke 2009-2010 yıllarına geri dönebilseydim

RDR 2 biteli birkaç ay oldu ama hala daha milletin final sahnesine tepkilerini izliyorum. Final sahnesinin spoiler'ını yemişken bile böyle bir iz bıraktıysa yemeseydim muhtemelen kafayı yerdim. Sanat eseri, daha iyisini henüz görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…