Pcman80
Üstün
Neymar yazanlar hangi kafada? Tamam adam karısını bilmem kaç kere aldattı ama o kadar gömülmez.
Taraftarın fazla bel bağlaması "balon" olduğu anlamına mı geliyor? Galatasaray tarihinde derbilerde en fazla gol atan (penaltısız), 2 sezonda 74 G/A katkısı ve 1 kez gol krallığı yaşayan oyuncu nasıl balon oluyor biraz açıklasana?Dünya geneli değil de ülkemizde Icardi biraz fazla abartıldı. Tamam iyi performans gösteriyor ona lafım yok golcü ama taraftar fazla bel bağladı gibime geliyor.
Evet seni bilen bilir. Futbol bilgin müzik bilgin kadar kötü. Bence balon futbolcu tabirine uyan tek futbolcu Mustafa Kapı.Galatasaraylılar bu yorumu okumasın şimdi saldıracaklar falan. Beni bilen bilir, ilgili kişi GS'de değil de FB'de olsaydı yine aynı yorumda bulunurdum
Mauro Icardi.
İlk cümlede kendin dedin, taraftarın bu kadar bel bağlaması saçma. İyi bir oyuncu ama bu kadar buyutulmesine gerek yok. Olay o.Taraftarın fazla bel bağlaması "balon" olduğu anlamına mı geliyor? Galatasaray tarihinde derbilerde en fazla gol atan (penaltısız), 2 sezonda 74 G/A katkısı ve 1 kez gol krallığı yaşayan oyuncu nasıl balon oluyor biraz açıklasana?
Ben taraftarların fazla bel bağlamasının saçma olduğunu söylemedim, bunu sen söyledin. İki sezonda takımını şampiyon yapan bir futbolcunun nasıl balon olduğunu açıklar mısın?İlk cümlede kendin dedin, taraftarın bu kadar bel bağlaması saçma. İyi bir oyuncu ama bu kadar buyutulmesine gerek yok. Olay o.