Size Göre En Efsane, En Faydalı Üyeler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yonga
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 133
  • Görüntüleme Görüntüleme 6B
Üzdü olmamam neyse bende kendi listemi sunarım 5-10 dakikaya. Yemek yiyeceğim şimdi.
Eşek kafam unutabiliyor. Düzenleyemiyorum artık 1 saat geçti. @brkdnmz ve seni kaçırdım mesela. Unutulacak insanlar değilsiniz, tamamen ben eşeğim. Mesleki dezenformasyon olabilir. Kod görüyorum her yeri.

Eşek kafam unutabiliyor. Düzenleyemiyorum artık 1 saat geçti. @brkdnmz ve seni kaçırdım mesela. Unutulacak insanlar değilsiniz, tamamen ben eşeğim. Mesleki dezenformasyon olabilir. Kod görüyorum her yeri.
Yav hocam niye eşşek diyorsunuz kendinize? Baş tacısınız baş tacı boşverin böyle olayları her daim arkadaşız unutmanız normal, takmayın kafaya.

Çok haklısınız hocam bende unuttuklarımı buraya ekliyorum gerçi tüm forum diye belirttim ama Gene'de ekleme gereği duyuyor insan ama ben herkesi seviyorum herkesi etiketlesem dolup taşar yorumum. Demem o ki normal bir şey bu o kadar da insanız hepimiz. Güzel kalbiniz yeter düşüncelisiniz sonuçta.

Ben başlıyorum... Dostlarım, oyun arkadaşlarım, abilerim, ablalarım, kardeşlerim, yeri geldiğinde buluşup limonata içtiklerim.. (spesifik bir sıra olmadan):

..., @nontius, ...
Ben seninle limonata içmedim lan!

ben herkesi seviyorum herkesi etiketlesem dolup taşar yorumum
Benim de kalbim bu sosyaldeki insanlarla dolup taşıyor. Kaliteli geekler topluluğu!

Yav hocam niye eşşek diyorsunuz kendinize? Baş tacısınız baş tacı boşverin böyle olayları her daim arkadaşız unutmanız normal, takmayın kafaya.

Ben seninle limonata içmedim lan!
İçeriz be! @Astronotarda ile buluşacağız birkaç haftaya.

Ya ben tüm forumu çok seviyorum, forum hayatım gibi. Buradaki herkesi kardeşim gibi görüyorum hepiniz kralsınız. Forumda @1138 tagı olsa herkesi etiketlerdim. Gerçi everyone etiketlendi şimdi de. Beni pek etiketlememişler ama canınız sağ olsun boşverin,he özel olarak diyebileceklerim: @792 @144 @Uyuyan Sincap @Physic @Astronotarda @Yonga @Vira @Toby Fox @brkdnmz @Bütçe nedir @Stereo.Luigi99 @Pcbilgilisi (bulamadım nedense kendisini) @Jack İşte @EmirElibol @Emile A239 @Yener K @Enes3078 @Ninja in Pyjama @uintptr @Jahrein Fan @1138 @egemen480164 @Efe İlhan Yüce @5297 @3586 @dacar1010 @Bekir @1547 @35gvm78 @mercha @199 @Youtura @Leo @1547 @Caner Uncu @brkyozell @Silverback Gorilla ve daha etiketleyemediğim nice nice niceleri etiketlenmediyseniz üzülmeyin, eşşekliğime denk gelmiştir ve unutmuşumdur şimdiden etiketleyemediklerim için çok çok çok çok özür dilerim affedin beni. Tüm forumu etiketleyebilsem hepsini etiketlerdim herkese teşekkürler, bu forum cidden çok güzel iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…