Epic Games Sizin algınıza göre Epic Ödülleri mantığı nasıl çalışıyor?

Lacan 22

Üstün
Makaleler
82
Aslında bu birçok şey için geçerli olabilir. Ama burada oyun ve Epic Ödülleri kapsamında sormak istedim.

Epic size bir satın alım işlemi karşılığında tutarın %10'u -şu an %20 olsa da genel olarak %10- kadar ödül yüklemesi yapıyor.
Bir sonraki Epic alışverişinizde tutardan ödül bakiyeniz kadar düşüyor.

Sormak istediğim şu: Sizin algınıza göre Epic Ödülleri hangi seçenek bağlamında çalışıyor (A oyunu 100 TL ve 20 TL de bir önceki satın alımdan gelen ödül bakiyesi var diyelim):
  • a. Epic ödülü benim param, istediğim oyuna verebilirim. X oyununu değil de A oyununu alıyorsam 100 TL'ye almış olurum, 80 TL değil. Nihai olarak o para benim harcama yetkim kapsamında.
  • b. Epic ödülü benim param değil, bir ödül bakiyesidir. A oyununu alıyorsam 100 TL değil, 80 TL'ye almış olurum, çünkü ödül karttan çekilecek tutarı düşürmüş ve kartımdan 80 TL çıkmıştır.

Sizce hangi seçenekteki algı doğru, mantıklı?

Bence b seçeneği.
Şöyle düşünüyorum, sürekli aynı yerden alışveriş yapıp bir süre sonra oranın sizi tanıması ve indirim yapması gibi.
Eğer Epic o 20 lira bakiyeyi size nakit olarak çekme imkanı tanısaydı o zaman a seçeneği olabilirdi.

Ben şöyle düşünüyorum, görüyorum bazı elemanlar var bir oyun 300tl ama 240tl yazıyorlar başlığa konusunu açarken %20 epic ödülü var diye. Bence bu çok saçma bir olay, cashback değil ki bu oraya da 240tl yazıyorsun. Bide 2 hafta sonra geliyor ödüller sonra bekle yavrum bekle bence boş iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…