Lacan 22
Üstün
- Makaleler
- 82
Aslında bu birçok şey için geçerli olabilir. Ama burada oyun ve Epic Ödülleri kapsamında sormak istedim.
Epic size bir satın alım işlemi karşılığında tutarın %10'u -şu an %20 olsa da genel olarak %10- kadar ödül yüklemesi yapıyor.
Bir sonraki Epic alışverişinizde tutardan ödül bakiyeniz kadar düşüyor.
Sormak istediğim şu: Sizin algınıza göre Epic Ödülleri hangi seçenek bağlamında çalışıyor (A oyunu 100 TL ve 20 TL de bir önceki satın alımdan gelen ödül bakiyesi var diyelim):
Sizce hangi seçenekteki algı doğru, mantıklı?
Epic size bir satın alım işlemi karşılığında tutarın %10'u -şu an %20 olsa da genel olarak %10- kadar ödül yüklemesi yapıyor.
Bir sonraki Epic alışverişinizde tutardan ödül bakiyeniz kadar düşüyor.
Sormak istediğim şu: Sizin algınıza göre Epic Ödülleri hangi seçenek bağlamında çalışıyor (A oyunu 100 TL ve 20 TL de bir önceki satın alımdan gelen ödül bakiyesi var diyelim):
- a. Epic ödülü benim param, istediğim oyuna verebilirim. X oyununu değil de A oyununu alıyorsam 100 TL'ye almış olurum, 80 TL değil. Nihai olarak o para benim harcama yetkim kapsamında.
- b. Epic ödülü benim param değil, bir ödül bakiyesidir. A oyununu alıyorsam 100 TL değil, 80 TL'ye almış olurum, çünkü ödül karttan çekilecek tutarı düşürmüş ve kartımdan 80 TL çıkmıştır.
Sizce hangi seçenekteki algı doğru, mantıklı?