Merhaba, öncelikle korsan muhabbeti yapıp durmayın bana. Mobil platformda ve PS3 platformunda daha önce Minecraft satın aldım. Hakkını çok çok verdim rahat olun Minecraft'ın.
Daha önce aldıkların Minecraft’ı PC’de oynamanı sağlıyor mu? Hayır. PC’de oynamak satın almanı gerektiriyorsa korsan kullanarak hakkını vermiş sayılmazsın. Bunu söyleyeyim de içimde kalmasın. İyi akşamlar.
Hocam şöyle optimizasyon olarak birkaç eklenti geliyor dahili olarak. Onlar 15 20 FPS etki ediyor. Bakabilirsiniz LabyMod'a arayüzü temiz lisanslı Minecraft'ım var onu kullanıyorum.
Daha önce aldıkların Minecraft’ı PC’de oynamanı sağlıyor mu? Hayır. PC’de oynamak satın almanı gerektiriyorsa korsan kullanarak hakkını vermiş sayılmazsın. Bunu söyleyeyim de içimde kalmasın. İyi akşamlar.
SJW'lik yapma dostum, gelip de bana bu muhabbeti yapmayın uzak durun dedim.
Hem sen bana anlat, kendi Premium hesabımla girmediğimi nereden biliyorsun?
Ki diyorum ki oyunu sonradan satın da alırım, iki platformdan da aldım. Gelip Triyon dolarlık şirkektlerin bedava avukatlığını yapmanın alemi yok. Bak gelip de muhabbetini yapmayın dedim ama ben.
Hocam şöyle optimizasyon olarak birkaç eklenti geliyor dahili olarak. Onlar 15 20 FPS etki ediyor. Bakabilirsiniz LabyMod'a arayüzü temiz lisanslı Minecraft'ım var onu kullanıyorum.
SJW'lik yapma, gelip de bana bu muhabbeti yapmayın uzak durun dedim.
Hem sen bana anlat, kendi Premium hesabımla girmediğimi nereden biliyorsun?
Ki diyorum ki oyunu sonradan satın da alırım, iki platformdan da aldım. Gelip Triyon dolarlık şirkektlerin bedava avukatlığını yapmanın alemi yok. Bak gelip de muhabbetini yapmayın dedim ama ben.
1000 FPS 1020 olsa ne olur sallayın gitsin ya. Optifine zaten oyunu çok güzel temizliyor.
“Bana muhabbetini yapmayın” deyip de korsan kullanıp yediğin hakka gelecek eleştirileri bertaraf edemezsin. Ben kimsenin avukatlığını yapmıyorum. Doğru bildiğimi söylüyorum.
Neyse, konuyu dağıtmak istemiyorum. İyi sosyaller.