Microsoft fedaileri gelmeye başladı, gelip de şunu yapmayın dedim ben en başında.

Sürü psikolojisi yüzünden forum kültürü olmayan insanların gelip de "korsan yasak kanka la" demesinden inanılmaz rahatsız oluyorum. Herifin 2K mesajı yok öteki yerde de burda da, gelir forumun polisi kesilir başımıza. Neden onayladı zannediyorsunuz moderatör konuyu?

“Bana muhabbetini yapmayın” deyip de korsan kullanıp yediğin hakkı bertaraf edemezsin. Ben kimsenin avukatlığını yapmıyorum. Doğru bildiğimi söylüyorum.

Neyse. Konuyu dağıtmak istemiyorum. İyi sosyaller.
Ne hak yemesi kanka, parasını verdik dedik ya. Ne edebiyat yapıyorsun ki :D

TLauncher beğenmediğim için bir süredir oynamıyordum. Bunun arayüzü daha iyi gözüküyor. Performans olarak nasıl?
Performans olarak daha kötü gibi geldi bana ama bilmiyorum. Titan launcher de pek iyi değil açıkçası.

Daha önce aldıkların Minecraft’ı PC’de oynamanı sağlıyor mu? Hayır. PC’de oynamak satın almanı gerektiriyorsa korsan kullanarak hakkını vermiş sayılmazsın. Bunu söyleyeyim de içimde kalmasın. İyi akşamlar.
Tamam sen git 600 TL ver, ben korsan oynuyorum.

Mod arayüzü yok anlamında söyledim, mod yüklenebiliyor tabii ki ama TLlauncher'de özel mod kısmı var direkt olarak yüklenebiliyor.

Adamlar tek bir arayüz ile "ben korsanım" demeyi başarmış bu da bir şeydir, berbat gerçekten.

Mod arayüzü var Launcher içinden mod yüklenebiliyor. Son sürümler bayağı gelişti.