Viper bekliyorum, daha gelmedi. Stok skatezleri gayet iyi. DeathAdder V4 Pro kullanıyorum şu an.

Ben da V3 Pro kullandım. Faker Edition ve white olarak, sonra sattım sarı siteden. Da V3 Pro tarzı palm geniş yapılı mouselarda ben biraz daha kontrol odaklı skatez kullanılması taraftarıyım.

Ben da V3 Pro kullandım. Faker Edition ve white olarak, sonra sattım sarı siteden. Da V3 Pro tarzı palm geniş yapılı mouselarda ben biraz daha kontrol odaklı skatez kullanılması taraftarıyım.
Faker Edition aldım, kargoda nasıl sence? Siyah olan sürümü kullandım farkları ne? Viper serisi bambaşka. Superlight 2 güzel ama Viper yanından bile geçemez.

Faker Edition aldım, kargoda nasıl sence? Siyah olan sürümü kullandım farkları ne? Viper serisi bambaşka. Superlight 2 güzel ama Viper yanından bile geçemez.

Faker Edition ve white kullandığım için onların farkını söyleyebilirim. Kullandığım beyaz versiyonda pütürlü yapısı vardı zaten. Faker Edition çok pürüzsüz böyle elin kayıyor gibi oluyor. Onun dışında ekstra bir performans farkı falan görmedim.

Merhaba,

Artisan Zero soft kullanıyorum. Xsoft modelini de kullandım. Tiger ıce snow ve normal olanını kullandım. Hoverpad kullandım. Elimde birçok fare var: Razer DeathAdder V4 Pro, wlmouse, Superlight 2 vb. tiger ıce çok hızlı geliyor, flick denemelerim çok kötü sonuçlanıyor. Superlight 2'nin orijinal skatezleri biraz ağır geliyor. Hoverpad'i hiç sevmedim. Tiger ıce snow ise ağır geliyor. Viper V3 Pro kullandığım zaman bir sorun yaşamıyordum. Kontrol oyuncusuyum, çok kararsız kaldım. Önerileriniz var mı?

Ben zamanında Superlight 2 icin Wraith'ten uyumlu obsdiyen skatez almıştım şahsen beni çok da etkilemedi eğer kaygan bir mouse konusunda kararlıysan herhangi bir siteden dot skatez alabilirsin ben 300 TL'ye turuncu siteden kırklı almıştım şahsen memnunum hala daha kullanıyorum.