shruux 13

Uzman
Selam,

Şu anda Superlight 2 mouse kullanıyorum, üzerinde kendi skate'leri var. Çok uzun zaman önce eski mouse'um için Obsidian skate'leri almıştım fakat hiç kullanmadım. Halihazırda kullandığım şeyleri değiştirmeyi seven biri değilim, bir şeylerin orijinal kalmasını seviyorum. Bu nedenle skate'leri değiştirip değiştirmemekte kararsızım. Mouse'da kaymama gibi bir şikayetim de yok, mouse güzel kayıyor, skate'leri boşa almış olmak istemediğim için değiştiresim var. Skate'ler ortalama ne kadar sürede bir değişmeli? Aim'e katkısı olur mu? Ya da şu anki aimimi bozar mı?

Selam,

Şu anda Superlight 2 mouse kullanıyorum, üzerinde kendi skate'leri var. Çok uzun zaman önce eski mouse'um için Obsidian skate'leri almıştım fakat hiç kullanmadım. Halihazırda kullandığım şeyleri değiştirmeyi seven biri değilim, bir şeylerin orijinal kalmasını seviyorum. Bu nedenle skate'leri değiştirip değiştirmemekte kararsızım. Mouse'da kaymama gibi bir şikayetim de yok, mouse güzel kayıyor, skate'leri boşa almış olmak istemediğim için değiştireceğim var. Skate'ler ortalama ne kadar sürede bir değişmeli? Aim'e katkısı olur mu? Ya da şu anki aimimi bozar mı?
Mouseu haraket ettirirken rahatsızlık yada takılma hissediyorsan değiştir. Onun dışında gerek olduğunu düşünmüyorum.

Öyle bir hissiyat yaşamıyorum, mouse u çevirip baktığımda skatezler incelmiş gibi geldi biraz. Mouse u aldığımda daha kalındı sanki.
Kullandıkça normaldir. Sabit yerde kalmıyor sürtünüyor sonuçta. Ne zaman aldınız mouseu bu arada? Çok kullanıyorsanız 1 yıldan 1 yıla değiştirilebilir.

Durum sana bağlı.

Obsidian'lar orijinal skatezlere göre biraz daha sert yapıda olduğu için mousepad yüzeyindeki dokudan eline feedback artar. Ha bu neye sebep olur? Tracking yaparken yani herifin body'i ufak ufak izlerken veya flick atacağın zaman sana daha kararlı bir kontrol sağlar.

Dezavantajı orijinal skatezlerin şu an aşınmışsa obsidian'ları ilk taktığında sürtünme katsayısı düşeceği için mouse sana çok kayganmış gibi gelebilir bu da doğal olarak aim'ini sarsar. 1-2 haftaya alışırsın.