Detaylar
Kim cevapladı?Elma ısıran
Üstün
Ürünleri aşırı rahat olan ama tasarım yoksunu olan marka. Severim yine de. O yüzden indirimlere bir göz atacağım, teşekkürler.
sawyerford
Üstün
Yanına S yerine X yaz sırıtmaz Kinetix sanarlar.Ürünleri aşırı rahat olan ama tasarım yoksunu olan marka. Severim yine de. O yüzden indirimlere bir göz atacağım, teşekkürler.
CyHaN_Atalay
Uzman
Tasarım olarak iyi gibiler ya bana göre. Önerdiğiniz daha iyi marka var mıdır? Ben de son zamanlarda giyime harcar oldum.Ürünleri aşırı rahat olan ama tasarım yoksunu olan marka. Severim yine de. O yüzden indirimlere bir göz atacağım, teşekkürler.
Giyimi hakkında yorumum yok ama ayakkabıdan çok bir farkı olduğunu düşünmüyorum.
Elma ısıran
Üstün
Valla rahatlık konusunda Sketchers’ın üstüne bir şey öneremem. Onun dışında okul zamanlarımdan beri ayaklarımın geniş ayakkabılar içinde olmasına çok alıştığım için günlük hayatımda da LeBron, Donovan Mitchell, Giannis gibi ayakkabılarla dolaşıyorum.Tasarım olarak iyi gibiler ya bana göre. Önerdiğiniz daha iyi marka var mıdır? Ben de son zamanlarda giyime harcar oldum.
CyHaN_Atalay
Uzman
Onlar tasarım olarak ekstra iyi oluyor harbiden deValla rahatlık konusunda Sketchers’ın üstüne bir şey öneremem. Onun dışında okul zamanlarımdan beri ayaklarımın geniş ayakkabılar içinde olmasına çok alıştığım için günlük hayatımda da LeBron, Donovan Mitchell, Giannis gibi ayakkabılarla dolaşıyorum.![]()
1 ay sonra umarım aynı fikirde olursunuz çünkü ben birden fazla kez bu sorunu yaşadım ayakkabılarda.Bu kadar olumsuz yorum olmasına şaşırdım. Çok sağlam markadır. Hemen 1 tane de bot çektim bu fırsat kaçmaz
Güncel yıllardır kullandığım 3 adet skechers ayakkabım var. Bot konusunda ayağımda sorun olduğu için sorun yaşama oranım yüksek ama denemeye değer dedim indirimi görünce. Ama şu konuda hak veriyorum en son aldığım skechers ayakkabının hissiyatı öncekiler gibi değildi. Hatta lumberjack outdoor kullanıyorum şu an ucuz olmasına rağmen daha güzel bir hissiyatı var. Sizin yaşadığınız tam sorun neydi ?1 ay sonra umarım aynı fikirde olursunuz çünkü ben birden fazla kez bu sorunu yaşadım ayakkabılarda.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık cashback ile 4.263 TL
- RapidLemming955
-
-