Tasarım olarak iyi gibiler ya bana göre. Önerdiğiniz daha iyi marka var mıdır? Ben de son zamanlarda giyime harcar oldum.
Valla rahatlık konusunda Sketchers’ın üstüne bir şey öneremem. Onun dışında okul zamanlarımdan beri ayaklarımın geniş ayakkabılar içinde olmasına çok alıştığım için günlük hayatımda da LeBron, Donovan Mitchell, Giannis gibi ayakkabılarla dolaşıyorum. 🤣

Valla rahatlık konusunda Sketchers’ın üstüne bir şey öneremem. Onun dışında okul zamanlarımdan beri ayaklarımın geniş ayakkabılar içinde olmasına çok alıştığım için günlük hayatımda da LeBron, Donovan Mitchell, Giannis gibi ayakkabılarla dolaşıyorum. 🤣
Onlar tasarım olarak ekstra iyi oluyor harbiden de :D Okuduğum okulda o tarz giyinen çok var hem de 😁

1 ay sonra umarım aynı fikirde olursunuz çünkü ben birden fazla kez bu sorunu yaşadım ayakkabılarda.
Güncel yıllardır kullandığım 3 adet skechers ayakkabım var. Bot konusunda ayağımda sorun olduğu için sorun yaşama oranım yüksek ama denemeye değer dedim indirimi görünce. Ama şu konuda hak veriyorum en son aldığım skechers ayakkabının hissiyatı öncekiler gibi değildi. Hatta lumberjack outdoor kullanıyorum şu an ucuz olmasına rağmen daha güzel bir hissiyatı var. Sizin yaşadığınız tam sorun neydi ?