TRSancakTR
Başarılı
Belgelerimde "SkidRow" diye bir klasör var, bu ne anlamadım; virüs mü?
Son düzenleyen: Moderatör:
Belgelerimde "skidrow" diye bir klasör var, bu ne anlamadım; virüs mü? Eki Görüntüle 219371
Crack oyun klasörü. bir şey yok.Belgelerimde "SkidRow" diye bir klasör var, bu ne anlamadım; virüs mü? Eki Görüntüle 219371
Antivirüsler hiçbir işe yaramaz. boşuna yer ve zaman kaybı.Muhtemelen illegal yolla edinilmiş bir oyuna ait klasör. Virüslü olup olmadığı hangi kaynaktan indirildiğine göre değişir. İçiniz rahat etsin istiyorsanız birkaç independent tarama aracıyla sisteminize tam tarama yapabilirsiniz.
![]()
Çevrimiçi Zararlı Yazılım Tespiti | ESET
ESET Çevrimiçi Tarayıcı ile bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları tarayın. Ücretsiz çevrimiçi virüs tarayıcımız her türlü virüsü bulabilir ve bilgisayararınızdan kaldırabilir.www.eset.com
![]()
Emsisoft - Emergency Kit: Free Portable Malware Scan and Removal
Emsisoft Emergency Kit is the ultimate free anti-malware and antivirus tool to scan, detect and remove viruses, keyloggers and other malware threats.www.emsisoft.com
Ücretsiz Virüs Temizleme Aracı – Online Virüs Taraması | Kaspersky
Ücretsiz virüs temizleme aracını indirin – kurulum gerekmez. Hızlıca virüs taraması yapın ve cihazınızı siber tehditlerden zahmetsizce temizleyin.www.kaspersky.com.tr
Attığım şey antivirüs değil yalnız. Independent tarama aracı diyorum siz antivirüs diyorsunuz.Antivirüsler hiçbir işe yaramaz. Boşuna yer ve zaman kaybı.
Ne fark eder? Antivirüs ile neyi kastettiğimi anlamış olman lazım.Attığım şey antivirüs değil yalnız. Independent tarama aracı diyorum siz antivirüs diyorsunuz.
Ayrıca bu tamamen öznel bir yorum.
Antivirüs gerçek zamanlı koruma için vardır. Bu araçlar tek seferlik virüs taraması için varlar ve yer kaplamıyorlar veya kaynak kullanmıyorlar.Ne fark eder? Antivirüs ile neyi kastettiğimi anlamış olman lazım.