fatih terim

Uzman
M4A1-S Solitude (Issızlık) skinim var, fabrikadan yeni çıkmış. Düşük patterne sahip, tabii şu an önemli olan bu değil. Fiyatı cephanelik biletinden kaldırıldığından itibaren düşmeye başladı. 115-120 doları gören skin bir anda şu an 50 dolarlarda geziyor. Yükselir mi bunun fiyatı? Bir daha satılmayacağı ve LTD olduğunu da düşünürsek.

M4A1-S Solitude (Issızlık) skinim var, fabrikadan yeni çıkmış. Düşük patterne sahip, tabii şu an önemli olan bu değil. Fiyatı cephanelik biletinden kaldırıldığından itibaren düşmeye başladı. 115-120 doları gören skin bir anda şu an 50 dolarlarda geziyor. Yükselir mi bunun fiyatı? Bir daha satılmayacağı ve LTD olduğunu da düşünürsek.
Special patternlerden birisi olmadıkça patternin pek önemi yok.

M4A1-S solitude (ıssızlık) skinim var, fabrikadan yeni çıkmış. Düşük patterne sahip, tabii şu an önemli olan bu değil. Fiyatı cephanelik biletinden kaldırıldığından itibaren düşmeye başladı. 115-120 doları gören skin bir anda şu an 50 dolarlarda geziyor. Yükselir mi bunun fiyatı? Bir daha satılmayacağı ve LTD olduğunu da düşünürsek.

Uzun vadede artar büyük ihtimalle. Ama çok da bir artış olmaz çünkü zaten çok fazla stoklanmıştır bile.

50 ye dustuyse 60 olur 65 olur. 115 - 120 o civarlar biraz hayal olur.

50 ye dustuyse 60 olur 65 olur. 115 - 120 o civarlar biraz hayal olur.
Hayal yalnızca 2 hafta önce gerçekti hocam.

Uzun vadede artar büyük ihtimalle. Ama çok da bir artış olmaz çünkü zaten çok fazla stoklanmıştır bile.
Sonuçta sınırlı üretim değil mi?

Special patternlerden birisi olmadıkça patternin pek önemi yok.
O ne anlama geliyor? pattern değeri 150. Düşük pattern değerli bi tanesi 850 dolara satılmış öyle gördüm.

Hayal yalnızca 2 hafta önce gerçekti hocam.

Sonuçta sınırlı üretim değil mi?

O ne anlama geliyor? Pattern değeri 150. düşük pattern değerli bir tanesi 850 dolara satılmış öyle gördüm.

Sınırlı üretim olabilir ama bu eşyaları deli gibi stoklayan insanlar var ve araştırdım piyasada bu skinden yaklaşık 897000 tane var mış. Pattern konusuna gelirsek onun düşüklük ile alakası yok belirli rakamlar öyle sadece. Float ne kadar düşük olursa fiyat artar.