@Krmm, Through The Valleys MO2 ile kuruluyor hocam. Eğer Skyrim modlarını MO2 ile kurduysanız o kadar sıkıntı çekmezsiniz hocam. MO2 mod yükleme gibi basit işlemler dışında eğer gerekli bir şey varsa rehberde söyleniyor zaten. Sadece teker teker modları indirip kurması biraz amele işi gelebilir, fakat zor değil. Rehber oldukça detaylı. Deneyimsiz kişilere ne yapmaları gerektiğini açıklıyor.
OpenMW'de ise bu rehberi kullanın.
İndireceğiniz modlisti seçin ve gerisini rehber size anlatıyor. Sadece şunu ekleyebilirim ki, eğer I Heart Vanilla modlistleri dışında başka bir modlist kuracaksanız Nexus Premium almayı düşünebilirsiniz. Zira bütün mod dosyaları için toplamda 2MB/s gibi şaka gibi bir indirme hızı veriyor. Not olarak otomatik indirmede aynı anda 10 tane mod indirilecek. Grafik modları da dahil olacak öyle düşünün. Ben IHV: DC indirirken bile kanser olmuştum. Diğerlerini düşünemiyorum.
OpenMW'de ise bu rehberi kullanın.
İndireceğiniz modlisti seçin ve gerisini rehber size anlatıyor. Sadece şunu ekleyebilirim ki, eğer I Heart Vanilla modlistleri dışında başka bir modlist kuracaksanız Nexus Premium almayı düşünebilirsiniz. Zira bütün mod dosyaları için toplamda 2MB/s gibi şaka gibi bir indirme hızı veriyor. Not olarak otomatik indirmede aynı anda 10 tane mod indirilecek. Grafik modları da dahil olacak öyle düşünün. Ben IHV: DC indirirken bile kanser olmuştum. Diğerlerini düşünemiyorum.
Son düzenleme: