Race Menu : Oyunun karakter oluşturma ekranına yeni seçenekler ekliyor.
Alternative Start: Oyunun at arabası başlangıcı dışı yeni başlangıçlar ekliyor. Ben bunu genelde modlarımı kolayca test edebilmek için kullanıyorum.
Ordinator: Oyunun yetenek ağacını genişletiyor.
Vokrii: Ordinator'un yapımcısından Ordinator'un biraz daha minimal hali. Ordinator ile uyumsuz.
Archer Gameplay Overhaul: Okçuluk mekaniklerini güzelleştiriyor
Imperious: Irklara özellikler ekliyor.
Apocalypse : Büyü ekleyen bir mod.
Ars Metallica: Demircilik mekaniğini geliştiriyor.

Çok karışık olmaması için en temel gördüklerimi ekledim. Yeni bir konu gelecek.

Race Menu : Oyunun karakter oluşturma ekranına yeni seçenekler ekliyor.
Alternative Start: Oyunun at arabası başlangıcı dışı yeni başlangıçlar ekliyor. Ben bunu genelde modlarımı kolayca test edebilmek için kullanıyorum.
Ordinator: Oyunun yetenek ağacını genişletiyor.
Vokrii: Ordinator'un yapımcısından Ordinator'un biraz daha minimal hali. Ordinator ile uyumsuz.
Archer Gameplay Overhaul: Okçuluk mekaniklerini güzelleştiriyor
Imperious: Irklara özellikler ekliyor.
Apocalypse : Büyü ekleyen bir mod.
Ars Metallica: Demircilik mekaniğini geliştiriyor.

Çok karışık olmaması için en temel gördüklerimi ekledim. Yeni bir konu gelecek.
  • Skyrim için modlarınızı yüklemeye başlamadan önce, oyunun yedeğini aldığınızdan emin olun.
  • Mod yöneticisi olarak Vortex veya Mod Organizer 2 kullanmanızı öneririm. Bu, modlarınızı daha kolay yönetmenizi sağlar.

Bütün modlarınızı yükledikten sonra aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Race Menu:
- İlgili modun kurulumunu tamamlayın.
- Oyunda karakter yaratma ekranına girdiğinizde yeni seçenekler görünecektir.

2. Alternative Start:
- Modun talimatlarını takip ederek kurulum yapın.
- Yeni başlangıç ekranından istediğiniz başlangıcı seçebilirsiniz.

3. Ordinador ve Vokrii:
- Bu iki moddan birini yükleyin; yalnızca birinin kurulu olması gerekecek. Yüklediğiniz modun yetenek ağacında genişletmeler ve değişiklikler göreceksiniz. Modların ikisini aynı anda kullanmamaya dikkat edin.

4. Archer Gameplay Overhaul:
- Bu modun yüklemesini tamamladıktan sonra okçuluk mekaniklerindeki farklılıkları deneyimleyebilirsiniz. Araçları test edin.

5. Imperious:
- Bu modu kurarak, oyun içinde ırkınızın özelliklerini görebilir ve daha derin bir rol oynayabilirsiniz.

6. Apocalypse:
- Bu modla birlikte yeni büyü seçenekleri açılacaktır. Büyü kitaplarını bulup kullanmayı deneyin.

7. Ars Metallica:
- Zanaat modunu yükledikten sonra, demircilik yeteneklerinizi geliştirerek yeni eşya ve aletler yapabileceksiniz.

Tüm modların çalıştığından emin olmak için, her zaman oyunu başlattıktan sonra modların görünürlüğünü ve işlevselliğini test edin. Herhangi bir çakışma veya hata durumunda ilgili modun topluluk forumlarından yardım alabilirsiniz.