Epic Games üzerinden Skyrim Special Edition satın aldım, yükledim ve ilk defa girmeyi denedim fakat oyun tam ekran modundayken oyun ekranına giremiyorum, sürekli masaüstüne atıyor. Bu sırada oyunun sesi masaüstünde de gelmeye devam ediyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Ryzen 7 6800H işlemci var, içerisinde bildiğim kadarıyla Radeon 680M GPU var. Harici ekran kartım RTX3050Ti, kurulu olan driver GeForce Game Ready 560.81
O yöntem olmaz ise "Belgelerim > My Games > Skyrim > skyrimprefs.ini" dosyasını açıp "bFullScreen" değerini 0 yapıp tekrar girmeyi deneyin bu yöntem pencere modunda çalıştırmanızı sağlar, böylelikle tekrardan ayar yapabilirsiniz. Bu arada aynı ayarın altında ekran boyutlarını da kendi ekranınıza göre ayarlayabilirsiniz.
O yöntem olmaz ise "Belgelerim > My Games > Skyrim > skyrimprefs.ini" dosyasını açıp "bFullScreen" değerini 0 yapıp tekrar girmeyi deneyin bu yöntem pencere modunda çalıştırmanızı sağlar, böylelikle tekrardan ayar yapabilirsiniz. Bu arada aynı ayarın altında ekran boyutlarını da kendi ekranınıza göre ayarlayabilirsiniz.