Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Işık

Yetkin
Makaleler
9
Yer
Valinor
Epic Games üzerinden Skyrim Special Edition satın aldım, yükledim ve ilk defa girmeyi denedim fakat oyun tam ekran modundayken oyun ekranına giremiyorum, sürekli masaüstüne atıyor. Bu sırada oyunun sesi masaüstünde de gelmeye devam ediyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Problemin videosunu da buraya ekliyorum.

Çözüm
Hiçbir şey yapmadan oyunu bir de Steam'den satın alıp denedim. Sorunsuz çalışıyor, hiçbir sıkıntısı yok. Sanırım Epic Games'le alakalı bir durum.
O yöntem olmaz ise "Belgelerim > My Games > Skyrim > skyrimprefs.ini" dosyasını açıp "bFullScreen" değerini 0 yapıp tekrar girmeyi deneyin bu yöntem pencere modunda çalıştırmanızı sağlar, böylelikle tekrardan ayar yapabilirsiniz. Bu arada aynı ayarın altında ekran boyutlarını da kendi ekranınıza göre ayarlayabilirsiniz.

O yöntem olmaz ise "Belgelerim > My Games > Skyrim > skyrimprefs.ini" dosyasını açıp "bFullScreen" değerini 0 yapıp tekrar girmeyi deneyin bu yöntem pencere modunda çalıştırmanızı sağlar, böylelikle tekrardan ayar yapabilirsiniz. Bu arada aynı ayarın altında ekran boyutlarını da kendi ekranınıza göre ayarlayabilirsiniz.
İkisi de işe yaramadı maalesef fakat yeni farkettim oyun tam ekran pencereli modda sorunsuz çalışıyor.

Hiçbir şey yapmadan oyunu bir de Steam'den satın alıp denedim. Sorunsuz çalışıyor, hiçbir sıkıntısı yok. Sanırım Epic Games'le alakalı bir durum.

Çözüm