Darth AMD
Başarılı
Ben kurt adamlık için haklarımı tükettim şu an insan olarak duruyorum. Sizler hangisini tercih ediyorsunuz? Bana şahsen vampirlik virüs, hastalık olarak bile zor geliyor. (Üstüne atım kayboldu mecburum hızlı seyahate)
Serena ile geziyorum ancak onun için vampir olmam. (Şimdilik)Vampirlik seçiyorum dayanamıyorum fakat kurt adamlıkta iyi. Serana aşkımın ne kadar tuttuğuna bağlı.![]()
Arkadaşın demesi üzerine vampir oldum ama vampirliği sevmiyorum. Bana sıkıntı çıkarırsa Khajit Boncuk'la beraber kavga çıkarıcamVampirlik sakat is ya, gunduz regen olamiyorsun. Mage char isen bitersin zaten. Kurtadamlikta gereksiz oluyor. Humanoid takılmak en iyisi. Alchemy'e hic puan atmadim, potion yapamayan beceriksiz bir battle mage buyucuyum, evet.![]()
Morthal'daki buyucu iyilestirebiliyor. Ama bir tane Black Soul Gem bulup ruhla doldurman lazim. Soul Trap buyusu ve insan ruhu gerekecek. Bandit ya da vampir'e Soul Trap buyusu atip sonra oldureceksin. Black Soul Gem bulamazsan Black Star'da olur.Arkadaşın demesi üzerine vampir oldum ama vampirliği sevmiyorum. Bana sıkıntı çıkarırsa Khajit Boncuk'la beraber kavga çıkarıcam![]()
Volhikar Kalesi yan görevlerinden birinde öküz gibi Efsun yenileyen güneşin altında dahi yüzük olması lazım.Vampirlik sakat is ya, gunduz regen olamiyorsun. Mage char isen bitersin zaten. Kurtadamlikta gereksiz oluyor. Humanoid takılmak en iyisi. Alchemy'e hic puan atmadim, potion yapamayan beceriksiz bir battle mage buyucuyum, evet.![]()
Biliyorum, bir mod yüzünden sürekli başıma gelmişti.Morthal'daki buyucu iyilestirebiliyor. Ama bir tane Black Soul Gem bulup ruhla doldurman lazim. Soul Trap buyusu ve insan ruhu gerekecek. Bandit ya da vampir'e Soul Trap buyusu atip sonra oldureceksin. Black Soul Gem bulamazsan Black Star'da olur.
Enchanment bende full Hocam. Itemin kralini yaparim. O sorun degil. Ama ne bileyim, insan dogduk. Oyle kalalim iste. Vampir, kurtadam, bortu bocuk falan bizi bozar. Zaten Breton seçtim +25 Mag res. veriyor diye. Adamin tipi yamuk, Bretonlar oyundaki en tipsiz irk. Ne kadar ugrasirsam ugrasayim ancak insana benzedi. Khajit bile daha karizmatik. Bir de simdi vampir falan olursak iyice maymuna doneriz.Volhikar Kalesi yan görevlerinden birinde öküz gibi Efsun yenileyen güneşin altında dahi yüzük olması lazım.