Fiyat cok iyi ama bu kasayla bu donanimlari sogutabilir mi emin degilim ona bakmak lazim. Eger asiri isinma olursa ve goz ardi edilemeyecek seviyede limit yiyorsa cok da bir anlami yok gibi. Teknik ozellikler kagit uzerinde harika, islemci cok cok iyi.

Fiyat cok iyi ama bu kasayla bu donanimlari sogutabilir mi emin degilim ona bakmak lazim. Eger asiri isinma olursa ve goz ardi edilemeyecek seviyede limit yiyorsa cok da bir anlami yok gibi. Teknik ozellikler kagit uzerinde harika, islemci cok cok iyi.
MSİ kasa kullanıyor genelde GG bunu bilmiyorum yeni model gibi.

9955HX gibi muazzam bir işlemciyle geliyor fiyatı gerçekten iyi. 5070 Tİ'nin saf güçte 4080'den çok fazla zayıf olmasa tatmin ederdi ama olması gereken fiyattan çıkan ilk laptop sanırım. 90-100K'lar gördüm en gerçekçi bu gibi duruyor. Türkiye'ye 7945HX3D gelmemişti 9955HX3D gelmesi memnun etti açıkçası. Bu işlemciyi bu fiyatlarda görmek baya kullanıcı için olumlu umarım fiyatı arttırmazlar. FPS oyunu oynayanlar için HX3D, 64 GB RAM ve 2 TB SSD ile 10K farkı ödemeye değer. 5070Tİ'yi keşke bu kadar zayıf çıkarmasalardı.

Hepsiburada'dan alırsanız peşin fiyatına 9 taksit imkânı da mevcut sanırım. 90 bin TL olan 64 GB RAM ile gelen model masaüstü sistemlerin seviyesinde ve oldukça rekabetçi görünüyor. Ekran boyutu hariç beğendim fakat FreeSync Premium'ya da G-Sync desteği var mı acaba, hiçbir yerde belirtilmemiş.

Bu fiyata 79.999 olanı almak istiyorum arkadaşlar sizce inceleme beklemem lazım mı yoksa direk alayım mı ? game garaj servis konusunda falan nasıl bilmiyorum hiç