dalmatianpelican
Yetkin
Bu islemci ve ekran kartına sahip en ucuz laptop sanırım bu.
Başka bir versiyonu da 90'a var.
Son düzenleme:
Kasası Clevo kasa sanırım? Clevo'nun buna benzer bir kasası vardı bu modelde.Bu islemci ve ekran kartına sahip en ucuz laptop sanırım bu.
MSİ kasa kullanıyor genelde GG bunu bilmiyorum yeni model gibi.Fiyat cok iyi ama bu kasayla bu donanimlari sogutabilir mi emin degilim ona bakmak lazim. Eger asiri isinma olursa ve goz ardi edilemeyecek seviyede limit yiyorsa cok da bir anlami yok gibi. Teknik ozellikler kagit uzerinde harika, islemci cok cok iyi.
Hepsiburada'dan alırsanız peşin fiyatına 9 taksit imkânı da mevcut sanırım. 90 bin TL olan 64 GB RAM ile gelen model masaüstü sistemlerin seviyesinde ve oldukça rekabetçi görünüyor. Ekran boyutu hariç beğendim fakat FreeSync Premium'ya da G-Sync desteği var mı acaba, hiçbir yerde belirtilmemiş.Bu islemci ve ekran kartına sahip en ucuz laptop sanırım bu.
Xmg modellerinden birini atmıştı arkadaş onun aynısı gibi.Tongfang GM5IX benzeri bir kasaya sahip, Tongfang kasa olduğuna eminim ama kasa geçen ay piyasaya sürüldüğü için tam olarak hangi kasa bilinmiyor. Mechrevo Jiaolong 16 Pro ile aynı kasayı kullanmışlar, donanımı fiyatına göre muazzam.
Lansman fiyat demişler incelemeler gelene kadar fiyat artabilir ben olsam alırdım.Bu fiyata 79.999 olanı almak istiyorum arkadaşlar sizce inceleme beklemem lazım mı yoksa direk alayım mı ? game garaj servis konusunda falan nasıl bilmiyorum hiç