Slayer R9T R9-8945HX RTX5060 vs Lenovo LOQ 15ARP9 R7-7435HS RTX4070

taylank

Becerikli
Mühendislikte ve EA FC ayarında oyunları oynamak için bir laptop alacağım. En az 5 yıl boyunca performans anlamında beni tatmin etsin istiyorum.

Lenovo LOQ beni 5 yıl idare eder mi yoksa 60.000 TL'ye çıkıp slayer mi almalıyım. İncelemelerde slayerin ekran kartı ekrana göre yetersiz vs demişler. Siz ne diyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Her türlü 5060. Daha uzun ömürlü bir kart ve sürekli ayarlanabilir br laptop. İstersen 100W İşlemci kullanırsın istersen 30W. Bu bütçelerde bu kadar ayarlamaya müsait laptop bile yok.

Ekran tarafı doğru. 5060 için 1200 yeterliydi adamlar gidip 2K yapmışlar. Oyunlarda 1200P kullanabilirsin çok rahatsız etmez. MFG+ 2K da kullanabilirsin.

14.000 tl vereceğim farkı bana hissettirir mi. Ve de GG markasını ilk kez duyuyorum. Garanti olaylarında falan yüzyüze kiminle muhattap olacağız.
Daha donanımlı daha güncel fark hissedersin ekran harika

14.000 tl vereceğim farkı bana hissettirir mi. Ve de GG markasını ilk kez duyuyorum. Garanti olaylarında falan yüzyüze kiminle muhattap olacağız.
Flaş bellekle sürücü kurduran firmadan yazılım desteği bekleme.Msi klonu olanlarda bir şekilde risk alarak belki bios falan ugrasilabilir ama tongfanglerde bir sen varsın bir de firma.Bilindik marka ürünü tercih edin sponsor/komisyonlu ürün incelemelerine dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…