• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Slayer R9T R9-8945HX RTX5060 vs Lenovo LOQ 15ARP9 R7-7435HS RTX4070

Bu durumda iki ürünü masaya koysak siz ''''lenovo'''' loq 15arp9 u mu tercih edersiniz. Markadan dolayı.

Bu durumda iki ürünü masaya koysak siz ''''lenovo'''' loq 15arp9 u mu tercih edersiniz. Markadan dolayı.
Ben ikisini de tercih etmem,yeni cikacak olan victus,nitro,loq,tuftan birini tercih ederim.5050 bile okdir benim için.

ben ikisini de tercih etmem, yeni cikacak olan Victus, Nitro, LOQ, TUF'tan birini tercih ederim. 5050 bile okdir benim için.

Laptopun üzerindeki logoya para vereceğime bunu alırım. 20 güne yakındır bunu kullanıyorum sıcaklık sorunu yok fan sesi bu seviyede bir laptop için gayet normal. Logoya değil de güce para vermek daha mantıklı değil mi?

r9t mi kullanıyorsun

Sadece logoya para vermiyosun aynı anda cihazın yazılım desteği oluyor.5 sene boyunca bios updateler ile stabilite ayarlamaları ve hata duzeltmeleri yapiliyor.Sen ilk gelen biosta kaliyorsun.Bir sorun yaşadığında youtubea yazdiginda dünyanın her yerinde satilan cihaz olduğu için daha çabuk sorunu cozebiliyorsun.Noname ürünlerde sorun çıktığında sadece servise mahkumsun.Bu seride anakart sicakliklarinin 95 derecelere çıkma sorunu da var.Hwinfodan bakıp onaylayabilirsin.

https://www.sikayetvar.com/hp/hp-se...eyen-laptop-sorunlariyla-yasadigim-magduriyet R1 serisi sorun yaşayan Dc bu konuşulmuştu Ve seni raporlamadım Adminler müdahale etti Arkadan iş çevirmem

https://www.sikayetvar.com/hp/hp-se...eyen-laptop-sorunlariyla-yasadigim-magduriyet R1 serisi sorun yaşayan Dc bu konuşulmuştu Ve seni raporlamadım Adminler müdahale etti Arkadan iş çevirmem
Okudun mu şikayeti? Senin için özetleyeyim.
Isınma şikayeti ile servise gitmiş cihaz.
Servis sebepsiz hall sensörü sökmüş ve cihaz hall sensör olmayınca yaşanan belirtileri göstermiş doğal olarak.
Sensör kablosu geri takılsa sorun kalmayacak.
Bunu göstererek bu seri sorunlu diyen kanal en hafif tabirle art niyetlidir.

Art niyetli olsa zaten o paylaştı sorunu S0 R0 serilerinde de bir şey yok derdi sorunlu olduğu halde R1 serilerinde bu sorunnun çıkmayacağı garanti edilemez ki

Art niyetli olsa zaten o paylaştı sorunu S0 R0 serilerinde de bir şey yok derdi sorunlu olduğu halde R1 serilerinde bu sorunnun çıkmayacağı garanti edilemez ki
Yanlış bilgilendirme yapamaz varsa vardır yoksa yoktur.Bunca zaman 1 tane bile çıkmamış gösterdiği örnekte de yok neye dayanarak yapıyor bilemiyorum.Gamegaraj/Erazer sponsoru olduğu için o fiyat bandindaki diğer ürünlere gömmeye çalışıyor da olabilir.
Birileri komisyon kazanacak diye insanları yanlış yönlendirmelerine elimden geldiğince engel olmaya çalışacağım.Modlar konu dışı sevmiyor o yüzden uzatmıyorum.

Sponsorlu içerikler ayrı orda marka hakkında kötü konuşamazsın Bunu yapabilme için n karun gibi zengin olmak lazım Kaldı ki kanalındaki Her içerik sponsorlu degil Bir insana vasifsiz demek yakışıksız gayet işini düzgün yapmaya çalışan biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…