EYPROTR

Uzman
Daha yeni aldım, sıcaklık değerleri.
  • GPU: 140watt 85-86 derece.
  • CPU: 50watt 88-90 derece.
  • CPU: 55watt 90-92 derece.
  • GPU: 125watt 80-81 drece.
  • CPU: 45watt 80-81 derece.
Sizce bu sıcaklıklar normal mi?

RTX 5070 Ti, R9 9955HX3D.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam kontrol yazılımından oyunlarda fan hızını maksimum yaparsanız daha iyi olur. Onun dışında 6 ayda bir yetkili servise gönderip termal bakımlarını yaptırın. Bildiğim kadarıyla termal macun yerine faz değişenli termal madde var içinde.

Hocam kontrol yazılımından oyunlarda fan hızını maksimum yaparsanız daha iyi olur. Onun dışında 6 ayda bir yetkili servise gönderip termal bakımlarını yaptırın. Bildiğim kadarıyla termal macun yerine faz değişenli termal madde var içinde.

Fan Full hızda ayarladım sonuçlar böyle oldu, sizce göndermeme falan gerek var mıdır?

Fan Full hızda ayarladım sonuçlar böyle oldu, sizce göndermeme falan gerek var mıdır?

Göndermenize gerek yok, şu an için değerler güzel. Masaüstünde bile zor soğuyan bir işlemci olduğu için 90 dereceler normal. Önemli olan kaç watt çekerken kaç derece olduğu. Sizin 50W 90 derece eğer 20W 90 derece olsa burada bir sorun olurdu, bakıma gitmesi gerekirdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler.

Bir şey daha soracaktım hocam, sizce watt değerlerini kaç yapmalıyım? Yani dereceleri sizce kaçta tutmalıyım?

Son düzenleme: