Yine düşmüş fiyatı, bu bantta alınacak en iyi laptop.
Detaylar
Kim cevapladı?Uyuyan Sincap
Üstün
Herkes slayer öneriyor. Umarım ilerde sonu victus 16, lenovo loq gibi olmaz. Şu anlık iyi de.
Bu kasayı sadece bu marka kullanmıyor ki? Sadece Avrupa'da bile 1-2 markanın tüm laptoplarına yine aynı üretici üretiyor.Herkes slayer öneriyor. Umarım ilerde sonu victus 16, lenovo loq gibi olmaz. Şu anlık iyi de.
LOQ ile karşılaştırılamaz bence, zaten bir sıkıntı olsaydı ön sipariş döneminden bu yana görmüş olurduk.
Uyuyan Sincap
Üstün
Bu kasayı sadece bu marka kullanmıyor ki? Sadece Avrupa'da bile 1-2 markanın tüm laptoplarına yine aynı üretici üretiyor.
LOQ ile karşılaştırılamaz bence, zaten bir sıkıntı olsaydı ön sipariş döneminden bu yana görmüş olurduk.
Karşılaştıralım demedim sonu kronik sorunlu olan bir model olmasın dedim. Herkes Victus 16 ya muazzam, almayan pişman dedi 6 aya hall sensör çöp.
Evet , bende 1 hafta önce r9t tonfang kasa cihaz aldım. İnternette xmg , chuwi (doğrusunu hatırlamıyorum yanlış olabilir) gibi markalarda gördüm. Ülkemizde f/p bence çünkü 5070ti'nin yurtdışında aynı özelliklerde , benzer halinin 2200 2300 euroya satıldığını gördüm. M2 ssd samsung markaydı ama ben cihazı 90k ya yakın alabildim euro bazında 109bin tl ye takabül ediyordu. Yurt dışındada" marka takıntınız yok performans arıyorsanız" şeklinde ürün tanıtımı yapılıyordu. Bir kronik görmedim kendimde 1 haftadır yazılım tarafınca çok sorun çektim. Ama bir şekilde cihaz kendinden memnun ettiriyor. İnşallah kronik yaşamayız. Bütün o sıcaklık fazla vs vs sorunlu diyenlerin pc'ye pek hakim olmadığını düşüyorum. Hw infoda anakart 95 dereceyi görüyor diyenler sensörü karıştırıyordu bence ben hw infoda işlemciyi 85 e sınırlayınca 85ten fazla deceye sahip bir bileşen görmedim. Nazar değmez inşallah. Maşallah diyinHerkes slayer öneriyor. Umarım ilerde sonu victus 16, lenovo loq gibi olmaz. Şu anlık iyi de.
Tek kötü yanı ekranlarda g-sync yok. Ve yazılım biraz zayıf.