dark_1234 1

Yetkin
Dış görünüşü güzel sleeper için Micro ATX kasa önerir misiniz, eski?

Çok eski olmasa daha iyi olur, 90'lardan kalma beyaz modelleri sevmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de çok kötü kasa maalesef. Bu kasaların içine giren parçalar ısınmaktan uyuyakalır.
İstenen öneri "Dış görünüşü güzel"
Önerdiğim kasaların "Dış görünüşü güzel"
Kasaların "güzel"liği havadarlıkları ile ölçülüyor olsa direkt uzay montaj kasa alırdı herkes.
Epey bir zaman oldu ama zamanında kullandım da, evet standarttan biraz daha yüksek sıcaklıklar oluyor ancak bileşenler "ısınmaktan uyuya" kalmıyor. Abartının lüzumu yok.

@Carlzberg, adam dış görünüşü güzel dedi diye sıcaklık sorunlu kasa önermemiz gerektiği anlamına gelmiyor. Ayrıca her güzel gözüken kasa ısınmıyor.
Kasaların "güzel"liği havadarlıkları ile ölçülüyor olsa direkt uzay montaj kasa alırdı herkes.
Böyle bir söylemde bulunmadım, neye göre bu çıkarımı yaptığınızı merak ettim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.webp
    Screenshot_3.webp
    239,2 KB · Görüntüleme: 3
  • Screenshot_2.webp
    Screenshot_2.webp
    234,5 KB · Görüntüleme: 3
@Carlzberg, adam dış görünüşü güzel dedi diye sıcaklık sorunlu kasa önermemiz gerektiği anlamına gelmiyor. Ayrıca her güzel gözüken kasa ısınmıyor.

Böyle bir söylemde bulunmadım, neye göre bu çıkarımı yaptığınızı merak ettim.

Hala abartıyorsunuz ve güzelliğin göreceli olduğu gerçeğini göz ardı ediyorsunuz.
Bana göre zamanında bu işin estetik zirvesi NZXT .
Yine bana göre sizin atmış olduğunuz yamuk yumuk görüntülü MCP3 de bedava verilse kullanmayacağım bir kasa ancak siz beğeniyor olabilirsiniz, kime ne değil mi?
Dolayısıyla başka öneriye çamur atmak yerine önerinizi yapın ve köşenize çekilin, burada "nesnel" bir durum yok. Isınma başka zamanın ve senaryonun konusu. Uzatmanın lüzmu yok.