Detaylar
Kim cevapladı?Yani laptopun ekranını sildim kuruladım ama silme izi kaldı onun harici normal.
Üzerine mikrofiber bezle kurularsan daha iyi olur.
İçeriğinde beyaz sabun katkısı, sirke, İngiliz karbonatı olarak bilinen kimyasal formüllü bikarbonat ve benzeri maddeler bulunan bir ürünü monitör ekranında kullanmazdım. Ancak kasa ve kenarlarında kullanmak isterseniz işe yarayabilir. Ürünün kullanım detaylarında buna dair bir ibare bulunmuyor.
lengthow
Yetkin
Ben çok bastırmadan ve ekran kısmının kenarlarına çok girmeden hafifçe siliyorum arada. Kurulamıyorum kendisi zaten birkaç saniye içinde uçuyor. Şuana kadar da bir sorun yaşamadım kendi kuruyunca iz de bırakmıyor. Üzerinde elektronik eşyalara uygun olduğu yazıyor ama ekranlar için net bir ibare yok tabii dikkatli olmak lazım. Çok bastırmadan sıvıyı fazla bırakmadan silmek daha sağlıklı olur.
Mikrofiber diyorum. O dediğin ürünlerin içerisinde, aşındırıcılar bulunuyor. Hatta elinde 2 adet mikrofiber varsa bir tanesini ılık su ile ıslat sil, peşine de kuru mikrofiber ile kurula. Çok daha risksiz olacaktır.
İçeriğinde beyaz sabun katkısı, sirke, İngiliz karbonatı olarak bilinen kimyasal formüllü bikarbonat ve benzeri maddeler bulunan bir ürünü monitör ekranında kullanmazdım. Ancak kasa ve kenarlarında kullanmak isterseniz işe yarayabilir. Ürünün kullanım detaylarında buna dair bir ibare bulunmuyor.
Birkaç kere kullandım. Yakında fakir markalı LCD ekran temizleme bezi ve losyonu alacağım.
Ben çok bastırmadan ve ekran kısmının kenarlarına çok girmeden hafifçe siliyorum arada. Kurulamıyorum kendisi zaten birkaç saniye içinde uçuyor. Şu ana kadar da bir sorun yaşamadım kendi kuruyunca iz de bırakmıyor. Üzerinde elektronik eşyalara uygun olduğu yazıyor ama ekranlar için net bir ibare yok tabii dikkatli olmak lazım. Çok bastırmadan sıvıyı fazla bırakmadan silmek daha sağlıklı olur.
Bende aynı şekilde yapıyorum ama ben daha kuru havlu ile silmeden ekran hemen kuruyor. Monitörüm ASUS TUF VG24QL3A.
Birkaç kere kullandım. Yakında fakir markalı LCD ekran temizleme bezi ve losyonu alacağım.
Bende aynı şekilde yapıyorum ama ben daha kuru havlu ile silmeden ekran hemen kuruyor. Monitörüm ASUS TUF VG24QL3A.
Zaten sen, kurumayan yerleri kuru mikrofiber ile üstünden geçip kurulayacaksın. Losyon'da alabilirsin, oda olur. Ama normal ıslak mendil dahil kullanma, iz yapar.