Fat kasasi iyi fakat fiyati oldukca pahali. Ucuza Slim kasa bulunuyor. CD'yi cabuk ciziyor diyorlar ama. O yuzden size sormak istedim.
@ErlikÇağlar
CD yi cizme diye bir durum yok, yıllar önce birçok ps1 ve ps2 cihazına cip takan tamir eden birisi olarak söylüyorum bunu.

Scph 9xxxx ile usb üzerinden oyun oynamak zordur ama 7xxxx ile çok kolay.

Fat kasaların çoğu ve özellikle scph 5xxxx lens sıkıntısı yapar, slim kasa alacaksan matrix infinity v1.99 ve üzeri bir cip olmasına özen göster (çipin sahteleri çok fazla, sahte cip Test menüsünde patlar)

Eski kasalar hem ısınır hemde bakımı zordur, eski kasalarda ee ve gs cipi varken yeni kasalarda tek yonga ile ısı ve nanometre düşmüştür.

Kalın kasa alacaksan "MessiahPro2" cipi var ise gözün kapalı al, slim düşünme.

Evet çiziyor GTA San Andreas CD'de dairsel çizik yaptı zor kurtardım CD'yi.

Slim kasa çiziyor hocam dairsel çizik yaptı bende gözle görülür şekilde bizzat yaşadım.
O CD/DVD ile alakali oluyor ya. Direkt aleti suclamak hata olur. Orijinal CD/DVD cizdigini hic gormedim, Verbatim gibi markalarin disklerini de cizmiyor. Sizin GTA diski orijinal miydi?

Kral şunu söyleyeyim. Bence emulator kullan. Koleksiyoncu değilsen eski konsollara para vermek biraz saçma oluyor.

Aletin lensinde sorun oyleyse. Slim serisinde lens degismeden kullanabilen adama saygi durusuna gecmek lazim. Lens bozulunda yaninda diski de bozuyor. Ben de uzuldum simdi ya, iyi ki daha degerli bir diski cizmemis.
Lens'in flexi çiziyor hocam ön arkaya giderken çiziyor hepsi değil ama arkadaşın şansına bağlı belki ona çizen denk gelmez kontrol edilmesi gerek.