Philologically
Yetkin
Fat şahsen daha beğendiğim bir cihaz ancak slim ufak ve her yere sığıyor. Memory card ile kırmıştım kopya oynuyordum. Senelerdir açmadım. Açsam mı 
Valla emülatör kurdum Başladım Jet Li nin oyununu oynamayaFat şahsen daha beğendiğim bir cihaz ancak slim ufak ve her yere sığıyor. Memory card ile kırmıştım kopya oynuyordum. Senelerdir açmadım. Açsam mı![]()
Disk takma kafasındaki bilyalardan biri eksik ise balans yaparak cizer, diski tam takmamak cizer, disk takma kafasındaki lastik cıkarsa cizer, diski takarken çok bastırırsan disk takma kafası zamanla aşağıya kayarak cizer (kafa yukarı cekilebilir ama fazla yukarı cekilir ise lens okumaz.Evet çiziyor GTA San Andreas CD'de dairsel çizik yaptı zor kurtardım CD'yi.
Slim kasa çiziyor hocam dairsel çizik yaptı bende gözle görülür şekilde bizzat yaşadım.
Ben bir şey yapmadım hocam element uyudurma yok zamanla çizmeye başlıyor bunu kendisi Sony bile doğruladı denebilir bir tane videoda gördüm yabancı veya türk forumları da gezebilirsin durup dururken çiziyor ben uydurma yapmıyorum yani.Disk takma kafasındaki bilyalardan biri eksik ise balans yaparak cizer, diski tam takmamak cizer, disk takma kafasındaki lastik cıkarsa cizer, diski takarken çok bastırırsan disk takma kafası zamanla aşağıya kayarak cizer (kafa yukarı cekilebilir ama fazla yukarı cekilir ise lens okumaz.
Element uydurmaya gerek yok, insan evladı gibi kullanınca cizmiyor.
Bak mesala bu adam koleksiyon yapıyor bilgili birisi bizzat burada kanıtlıyor yani.Disk takma kafasındaki bilyalardan biri eksik ise balans yaparak cizer, diski tam takmamak cizer, disk takma kafasındaki lastik cıkarsa cizer, diski takarken çok bastırırsan disk takma kafası zamanla aşağıya kayarak cizer (kafa yukarı cekilebilir ama fazla yukarı cekilir ise lens okumaz.
Buda Sony tarafından eğleneceli bir şekilde doğrulanmış bir video denebilir.Disk takma kafasındaki bilyalardan biri eksik ise balans yaparak cizer, diski tam takmamak cizer, disk takma kafasındaki lastik cıkarsa cizer, diski takarken çok bastırırsan disk takma kafası zamanla aşağıya kayarak cizer (kafa yukarı cekilebilir ama fazla yukarı cekilir ise lens okumaz.