MasterKing25

Yetkin
Yer
Erzurum
Smooth Motion yani Türkçe'siyle Yumuşak Hareket desteği 4000 serisi GPU'lara Nvidia'nın 581.08 sürücüleriyle resmi olarak geldi. Daha fazla bilgiyi videocardz üzerinden okuyabilirsiniz. Kendim test edecektim fakat Smooth Motion RDR2'de çökmeye sebep oluyor ondan test edemedim. Kendi ekran görüntümden de görebileceğiniz gibi RTX 4070 Ti Super kartım ile Smooth Motion açabiliyorum onu da eklememde fayda var:
Smooth Motion.webp

Bugün sabah bilgisayarı açınca bana NVIDIA App üzerinden yeni sürücü ve Marvel hediye kodu diye bildirim düşmüştü. Girip baktım ama hiçbir şey görünmüyordu NVIDIA App içeriğinde. Belki de bir sorun oldu sürücüyü daha yeni bu saatlerde yayınladılar. :unsure:🤐

Bu arada bu smooth Motion tam olarak neydi?

581 sürücüsü umarım iyidir ve sorunsuzdur. Bıktım mavi ekran yemekten.
Umarım her şey sorunsuz olur sizin için.
Bugün sabah bilgisayarı açınca bana NVIDIA App üzerinden yeni sürücü ve Marvel hediye kodu diye bildirim düşmüştü. Girip baktım ama hiçbir şey görünmüyordu NVIDIA App içeriğinde. Belki de bir sorun oldu sürücüyü daha yeni bu saatlerde yayınladılar. :unsure:🤐

Bu arada bu smooth Motion tam olarak neydi?
Smooth Motion basitçe sürücü tabanlı frame gen (kare oluşturma) ekliyor oyunlara.

Umarım 590 sürücüsündeki ekranı bozan sorunlar düzelmiştir. Bende bir ton soruna sebep olmuştu.
IMG_4122.webp

Görseldeki sorunu yaşadığımda PC bozuldu sanmıştım.

Umarım 590 sürücüsündeki ekranı bozan sorunlar düzelmiştir. Bende bir ton soruna sebep olmuştu.
Eki Görüntüle 175403

Görseldeki sorunu yaşadığımda PC bozuldu sanmıştım.
Bende Batman Arkham Knight'ta denedim bir sorun çıkmadı. Arkham Knight'ın biliyorsunuzdur 90 fps kilidi var, 180'ne çıktı fps fakat Nvidia App'in sanırım güncellenmesi gerek istatistikler ayarında SM aktif değil yazıyor aktif olmasına rağmen.

Bende Batman Arkham Knight'ta denedim bir sorun çıkmadı. Arkham Knight'ın biliyorsunuzdur 90 fps kilidi var, 180'ne çıktı fps fakat Nvidia App'in sanırım güncellenmesi gerek istatistikler ayarında SM aktif değil yazıyor aktif olmasına rağmen.
Yok bende yine sorun oldu. 581 sürücüsünü de pas geçip 577'ye tekrar dönücem şimdi.

Dün sürücü çıkar çıkmaz yükledim. Oynadığım oyunlar, The Last of Us Part I, The Last of Us Part II, MSFS 2020, Palworld, BF2042, Hogwarts, Starfield, God of War Ragnorok, DL2, Cities Skylines 2, Cyberpunk bu oyunların hiçbirinde hiçbir sorun yaşamadım.

En son bu sürücü sorunlu değil miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum? Umarım sorun çıkarmaz diyelim.