Söyledikleriniz doğru olabilir, ama ben olsam beklemezdim. Ki olayı çocuklar bile yapsa ceza neden verilmesin? Böyle yapa yapa dediğim gibi başka insanlara sıçratırsınız durumu.
Çözüm basit, geçici SMS programını siliyorsunuz veya sessize alıyorsunuz. Bomberla bir şey yapamazlar, korkmayın. 2-3 ergen kendini "heçkır" sanan çocuk.
Siz de sanalla uğraşıyor olmasanız sizi bulmazlar, demek ki siz de uğraşıyorsunuz. Çoluk çocuk işi, çok kafaya takmayın. Göndersin dursunlar, ne olacak? Uçak moduna alın, Discord hesabınızı da değiştirin. Bir şey kaybetmezsiniz.
Çözüm basit, geçici SMS programını siliyorsunuz veya sessize alıyorsunuz. Bomberla bir şey yapamazlar, korkmayın. 2-3 ergen kendini "heçkır" sanan çocuk.
Söyledikleriniz doğru olabilir, ama ben olsam beklemezdim. Ki olayı çocuklar bile yapsa ceza neden verilmesin? Böyle yapa yapa dediğim gibi başka insanlara sıçratırsınız durumu.
Siber suçlarla mücedele kurumunun sitesinde e-posta ve numaralar var. Oradan yardım almayı deneyin.
Siz de sanalla uğraşıyor olmasanız sizi bulmazlar, demek ki siz de uğraşıyorsunuz. Çoluk çocuk işi, çok kafaya takmayın. Göndersin dursunlar, ne olacak? Uçak moduna alın, Discord hesabınızı da değiştirin. Bir şey kaybetmezsiniz.
Hocam ne alaka? Sanalla uğraşıyorsunuz nasıl bir argüman? Discord ortamında arkadaşlarınızla muhabbet etmek suç mu oluyor? Elinde tuşlu telefonla çocukları eleştiren teyzeler gibi konuştunuz biraz.
Şikayet edin. Bu kadar basit. Ayrıca kullanıp kullanmadığınızı o kadar basit öğrenemezler. Dava açılıyor mu bilmiyorum ama izlerini sürmeye başlıyorlar ve size haber veriyorlar diye biliyorum. Bu gibi sorunlarla daha çok da uğraşmak istemiyorsanız bu tip sorunlarda hemen engeli basın ve bilgisayar - telefonunuzda antivirüs bulundurun. Telefonun kendi koruması da yeter ama bilgisayara 1 tane satın alın.