SMS bomber ile tehdit ediliyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pcbilgilisi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 4B
  • Etiketler Etiketler
    sms
Şikayeti nasıl açıyoruz? Uçak modunda mesaj gelmiyor değil mi hocam? Gelen mesajlar da engelleniyor yani?
İhbar webe başvurabilirsin de sanmam bir şey yapılacağını. Böyle geri zekalı veletlerle takılanlarla takılmamak en doğru çözüm

14'lük ergen panelcileri takma bu kadar. Discord'dan engelle ve gelen SMS'leri spam bildir.
Zaten genelde 1 veya 2 gün sürer böyle şeyler, geçmezse dava aç dedim zaten.
En fazla 1-2 gün yapar bırakırlar. Devam ederlerse şikayet edersin.
Söyledikleriniz doğru olabilir, ama ben olsam beklemezdim. Ki olayı çocuklar bile yapsa ceza neden verilmesin? Böyle yapa yapa dediğim gibi başka insanlara sıçratırsınız durumu.
Şikayeti nasıl açıyoruz? Uçak modunda mesaj gelmiyor değil mi hocam? Gelen mesajlar da engelleniyor yani?
Siber suçlarla mücedele kurumunun sitesinde e-posta ve numaralar var. Oradan yardım almayı deneyin.

Siz de sanalla uğraşıyor olmasanız sizi bulmazlar, demek ki siz de uğraşıyorsunuz. Çoluk çocuk işi, çok kafaya takmayın. Göndersin dursunlar, ne olacak? Uçak moduna alın, Discord hesabınızı da değiştirin. Bir şey kaybetmezsiniz.

Çözüm basit, geçici SMS programını siliyorsunuz veya sessize alıyorsunuz. Bomberla bir şey yapamazlar, korkmayın. 2-3 ergen kendini "heçkır" sanan çocuk.
Daha karakola girmeye korkan çocuklar sanalda deccal kesiliyor. Evlerine yabancı birisi gelince bile korkuyorlardır

Hocam siber suçlara şikayet edince dava mı açmış oluyoruz?

Burayı bile kullansın istemiyorlar hocam.

Hocam ne alaka? Sanalla uğraşıyorsunuz nasıl bir argüman? Discord ortamında arkadaşlarınızla muhabbet etmek suç mu oluyor? Elinde tuşlu telefonla çocukları eleştiren teyzeler gibi konuştunuz biraz.

Hocam siber suçlara şikayet edince dava mı açmış oluyoruz?

Burayı bile kullansın istemiyorlar hocam.
Şikayet edin. Bu kadar basit. Ayrıca kullanıp kullanmadığınızı o kadar basit öğrenemezler. Dava açılıyor mu bilmiyorum ama izlerini sürmeye başlıyorlar ve size haber veriyorlar diye biliyorum. Bu gibi sorunlarla daha çok da uğraşmak istemiyorsanız bu tip sorunlarda hemen engeli basın ve bilgisayar - telefonunuzda antivirüs bulundurun. Telefonun kendi koruması da yeter ama bilgisayara 1 tane satın alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…