Taciz ediliyorsun ve hala bunu sorman saçma. Bu tarz kara para ve panelciler ile TEM ilgileniyor, kapılarına polis geldi mi görürüm :D
Direkt ailesine söylemeyip burada yabancılara yazması bence saçma. Diyeceği şey şu "Anne/Baba internette takılıyordum bana bir yerden yazmaya şunu şunu demeye başladılar bir bakar mısınız" bu kadar.

İşlevi yok, 2 dakikada telefon numarasını buluyor o 8 yaşındaki veletler 😃 40 TL’ye mernisi çekiyorlar.
O öyle bir dünya değil. Zamanında sızdırılmış MERNIS datalarından buluyorlar. Ben bugün adresimi, numaramı vb. değiştirirsem bulamazlar. MERNIS'ten çekmiyorlar verileri, yabancıların sızdırmış olduğu eski MERNIS datalarından faydalanıyorlar.

O öyle bir dünya değil. Zamanında sızdırılmış MERNIS datalarından buluyorlar. Ben bugün adresimi, numaramı vb. değiştirirsem bulamazlar. MERNIS'ten çekmiyorlar verileri, yabancıların sızdırmış olduğu eski MERNIS datalarından faydalanıyorlar.
Hocam öylesine söylemiştim onu 😅 Kolay ulaşabileceğini kapsın yeter.

Discord üzerinden birkaç kişiler sanalı bırakmazsam SMS bombasını durdurmayacağını söylüyor ne yapabilirim?
Aileme de anlatmak istemiyorum.

1 2 gün numarana yazarlar ararlar sonra salarlar çok takma çok uğraşırlarsa ailene bilgi vermen gerekebilir soğukkanlılığını koru ve SMS bomb falan takip et.