Buradan da yazabilirim aslında hem başkasına da yardımcı olur belki. Ben halen RAM'i alamadım.
Bu RAM hakkında yorumunuz nedir acaba?
Bu RAM hakkında yorumunuz nedir acaba?
Son düzenleyen: Moderatör:
Burdan da yazabilirim aslında hem başkasına da yardımcı olur belki. Ben halen ram i alamadım.
Bu ram hakkında yorumunuz nedir acaba?
Yorumum olumsuz, hele ki satıcısı çok sıkıntılı. Çok problem yaşayan var, tavsiye etmiyoruz.
Hocam bu tür yeni çıkan garip markalar cxmt çıkış mı?
Zaman beklemeye devam, zaten almış olduğum ekran kartı çok büyükmüş, kasaya sığmadı. Kasayı iade ettim mecbur.
Beyaz RAM bakıyorum ama..CL36 bilinmeyen markalar kullanıyor o çipi.
İncehesap ile iletime geçebilirsin, 26 bin TL'ye Lexar 2x16 GB 6000 MHz CL30 SK Hynix m-die RAM alabilirsin.
Hocam bu tür yeni çıkan garip markalar cxmt çıkış mı?
Evet Hocam bu iki RAM i bekliyorum zaten ben.CXMT de olabilir, Micron, Samsung da gelebilir. Bir sürü farklı die ve revizyon var, kestirmek güç ama bunların hepsi fason üretim. Özellikle giriş seviye kartlarda sorun yaratma potansiyeli çok çok yüksek. 6000 CL30 harici bence almamalı düz kullanıcı. En sorunsuzu uzun vade o.
Size bu ikisinden biri uygun, bütçe varsa ve 2. el düşünmüyorsanız.
![]()
KLEVV CRAS V RGB 48GB DDR5 Brilliant White Ram
Çarpıcı hızlar sunan yeni CRAS V RGB çığır açan performans ve aşırı hız aşırtma potansiyeli için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
![]()
KLEVV CRAS V RGB ROG 48GB DDR5 Ram
RAS V RGB ROG CERTIFIED, çığır açan performans ve aşırı hız aşırtma potansiyeli için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Link paylaşabilir misiniz bulamadım daO zaman 33 bin TL civarına çıkmalısın. Hepsiburada'dan XPG CL30 alanilirsin, en son tanesi 15.300 TL falandı, 9 taksit alırsın.
Evet Hocam bu iki RAM i bekliyorum zaten ben.
Link paylaşabilir misiniz bulamadım da