SMS bomber ile tehdit ediliyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pcbilgilisi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 4B
  • Etiketler Etiketler
    sms
Hocam ne alaka? Sanalla uğraşıyorsunuz nasıl bir argüman? Discord ortamında arkadaşlarınızla muhabbet etmek suç mu oluyor? Elinde tuşlu telefonla çocukları eleştiren teyzeler gibi konuştunuz biraz.
Yanlış anladınız beni. Bu tür ortamları iyi bilirim. Bir kişi bu tür "illegal(?)" işlerle uğraşır, sonra başka birisi daha uğraşır, sonra birisi birini çekemez, ailesini ifşalar vs. Bu işler hep böyle oluyor, sürekli denk geldiğim ve bu tür insanlarla uğraştığım için tecrübeyle sabit

Şu an söyleyince mantıklı geldi, kusura bakmayın.

Bu olayı ben de farklı bir açıdan yaşadım, bir programın anahtarını bulacağım diye YT'den crack indirmeyi denedim ve bilgisayarı resmen ele verip Youtube'dan ban yemiş ve adamdan tehdit yemiştim, neyse ki banım kaldırıldı ve adamı şikayet ettim. Tüm hesapları kapatılmıştı, ne oldu bilmiyorum. O günden beri Antivirüs olmadan PC kullanmıyorum pek.

Discord üzerinden SS atsam sıkıntı olur mu siber suçlara?

Estağfurullah, ne kusru. Gerek önceki zamanlar, gerek günümüzde, gerek 2021 yılında bu tür insanlarla çok uğraştım. Bu konular üzerine bu tür kişilerden korunmak, MERNIS dataları hakkında vb. yazılarım falan vardı önceki forumda.

Discord üzerinden SS atsam sıkıntı olur mu siber suçlara?
Siber suçlar uğraşmaz, boşuna ümit beklemeyin.

Ve ya kardeşim bu SMS bomber nedir spam mesajlarımı. Eğer öyleyse numara değiştir.
Hocam bu kadar iş yapacağına şikayet etse olay çözülecek, hatta şikayet ettim yazsa yüksek ihtimal engelleyip kaçacaklar. Ne gerek var bu kadar saçma zahmete. İnsanları şikayet etmemek için takla atıp duruyorsunuz.

Uğraşıyorlar ya, ama doğru insanlara denk gelirseniz . Bazıları vurdumduymaz takılıyor.

SMS bomb dediğimiz olay belirli 20-30 firma ile yapılıyor, ve sürekli kendini tekrar ediyor hepsini engellersen sorun olmaz. Ekstra olarak bu insanlar kendilerini sanalın paşası falan mı sanıyor komikmiş.

Uğraşıyorlar ya, ama doğru insanlara denk gelirseniz . Bazıları vurdumduymaz takılıyor.
Şu sıralar kara para olayları iyice arttığı için siber suçların derdi sms bomber yapan veya 3-5 kredi kartı çalıp 300-500 TL çekenlerle uğraşmak değil, bu tür olayların iyice derinine inmek. Ondan dolayı uğraşmazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…