SMS bomber ile tehdit ediliyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pcbilgilisi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 4B
  • Etiketler Etiketler
    sms
Taciz ediliyorsun ve hala bunu sorman saçma. Bu tarz kara para ve panelciler ile TEM ilgileniyor, kapılarına polis geldi mi görürüm
Direkt ailesine söylemeyip burada yabancılara yazması bence saçma. Diyeceği şey şu "Anne/Baba internette takılıyordum bana bir yerden yazmaya şunu şunu demeye başladılar bir bakar mısınız" bu kadar.

İşlevi yok, 2 dakikada telefon numarasını buluyor o 8 yaşındaki veletler 40 TL’ye mernisi çekiyorlar.
O öyle bir dünya değil. Zamanında sızdırılmış MERNIS datalarından buluyorlar. Ben bugün adresimi, numaramı vb. değiştirirsem bulamazlar. MERNIS'ten çekmiyorlar verileri, yabancıların sızdırmış olduğu eski MERNIS datalarından faydalanıyorlar.

Hocam öylesine söylemiştim onu Kolay ulaşabileceğini kapsın yeter.

Hala atıyorlar hocam.

Hocalarım artık gerçekten bıktım sınırsız atacaklarmış.

Son düzenleme:
Google Mesajlar işe yaradı gibi Android 4.1 sürümünde sürümü eski olsa bile yaradı önerileriniz için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Discord üzerinden birkaç kişiler sanalı bırakmazsam SMS bombasını durdurmayacağını söylüyor ne yapabilirim?
Aileme de anlatmak istemiyorum.

1 2 gün numarana yazarlar ararlar sonra salarlar çok takma çok uğraşırlarsa ailene bilgi vermen gerekebilir soğukkanlılığını koru ve SMS bomb falan takip et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…