Çözüldü Sneaks Up ürünleri orijinal mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 99
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    orijinal
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Nike online alışverişten çekindiğinden beri Google reklam ile her Nike aramamda denk geliyorum bu siteye. Orijinal midir? Nike ile bir bağlantısı var mı?

Bu mağazadan 3 kere ayakkabı aldım, aşırı memnun kaldım.
Genelde basketbol ayakkabıları satıyorlar ama arada klasik ayakkabılar da var.
İade politikaları gerçekten güzel, bir kere ayakkabı iade ettim ve sadece memnun kalmadığımı belirtmiştim hiç sorgulamadan “Tabii, değişim de sağlayabilirsiniz istiyorsanız başka ayakkabıyla” dediler ama iade etmeyi tercih ettim.
Genel olarak paketlemelere bile çok fazla özeniyorlar zaten çok fazla mağazası var.

İfadeler: 99

Hocam online mı yoksa fiziksel mağazalardan mı aldınız veya iade ettiniz?

Hocam online mı yoksa fiziksel mağazalardan mı aldınız veya iade ettiniz?
Fiziksel mağazadan aldım hep.
Web siparişinde “Wunder” firmasını tercih edebilirsiniz 3 kere sipariş ettim memnun kaldım.

Fiziksel mağazadan aldım hep.
Web siparişinde “Wunder” firmasını tercih edebilirsiniz 3 kere sipariş ettim memnun kaldım.

Benim aradığım şey ayakkabıların dokusu. Mid Jordan almayı düşünüyorum ama mid kısmı sert olursa giyemem bile neredeyse.

Benim aradığım şey ayakkabıların dokusu. Mid Jordan almayı düşünüyorum ama mid kısmı sert olursa giyemem bile neredeyse.
Wunder ülkede olmayan son derece özel sürümleri bile satan bir mağaza. Ürün paketlemesine çok özeniyorlar ve hakkıyla da yapıyorlar.
Yani Wunder ve Sneaksup arasında bir karar verin derim ama Sneaksup daha çok basketbol ayakkabılarına odaklanan bir firma.

Sneaks Up alaskaya gideceğim bir. Eğer dediğim kısım yumuşaksa 4 5 tane almayı düşünüyorum. Aradığım şey de o tip bir şey. Mid Jordan anlamışsındır zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…