Makaleler
17
İndirim olup olmadığından emin olamadım ancak uzun zamandır 500 TL altına görmemiştim bu oyunu. Her ne kadar bir Sniper Elite 4 kadar iyi olmasa da serinin fanları için gayet alınabilir fiyatta. Az önce oynarken güncel fiyatını merak edip baktım ve Complete Edition, Standart Edition'dan daha ucuza satılıyor :D

1758140589021.webp

1758140714925.webp

Sniper Elite serisinin DLC ile gelen bölümleri güzel oluyor, Complete Edition olması büyük bir artı fiyatına göre. Satın alacak olanlar için iyi oyunlar!

1758140805131.webp

Nedense bir tık bulanık çıkmış gibi ama olsun. 😉

312 çok güzel fiyat. Xbox Game Pass'te mevcut mu oyun? Değilse alacağım.
Bu oyun ilk çıktığı zaman Game Pass'ten oynamıştım, çok iyi hatırlıyorum. Hatta Türkçe yaması berbat ötesi bir yapay zeka çevirisi olduğu için hiç zevk alamayıp silmiştim. Hâlâ var mıdır bilmiyorum, ama vardır diye tahmin ediyorum. Oyuna yorum yapmam gerekirse de oynanış hissiyatı olarak Sniper Elite 4'ün yanına bile yaklaşamaz ancak yine de güzel oyun, alınır.

(Şu anki Türkçe yama daha iyi, hâlâ ufak tefek hatalar olsa da doğrudan rahatsız etmiyor. Mesela "kara mayını" kelimesini Türkçe'ye "vezne madeni" diye çevirmişlerdi eski yamada 😀)

Tavsiyem, oyunu satın alacaksan görüntü ayarlarından render ölçeğini %150 yap. Yoksa uzak doku kalitesi gerçekten düşüyor ve rahatsız edebiliyor.

Temmuz 2024'te 93,75₺'ye almışım. Muhtemelen fiyat hatası. Oyun Game Pass'te değil. Olsa bile böyle DLC içerikli versiyonları dahil olmuyor.

Screenshot_1.webp

Oyunu bitirdim zamanında aksiyon benim için çok iyi bir oyundu serinin tüm oyunları mevcut indirime girsin onu da alacağım.
Aksiyon odağı
Vuruş mekaniği
Eskiye görme düşman askerinin tepkisi daha iyi
Düşmandan aldığın sişah geçici olarak sende
Tek eksiği sürekli Hitler odakta. Odağı biraz genişletilmesi gerekiyor gibi Irak, Afganistan, Rusya, Yugoslavya gibi eklenebilir

Oyunu bitirdim zamanında aksiyon benim için çok iyi bir oyundu serinin tüm oyunları mevcut indirime girsin onu da alacağım.
Aksiyon odağı
Vuruş mekaniği
Tek eksiği sürekli Hitler odakta. Odağı biraz genişletilmesi gerekiyor gibi Irak, Afganistan, Rusya, Yugoslavya gibi eklenebilir
Yakın geçmişte Sniper Elite 4 bayağı büyük bir indirime girmişti, yanlış hatırlamıyorsam 50 liranın altındaydı. Oynamadıysanız keşke önceden görseydiniz, serinin en güzel oyunudur bana göre.

Yakın geçmişte Sniper Elite 4 bayağı büyük bir indirime girmişti, yanlış hatırlamıyorsam 50 liranın altındaydı. Oynamadıysanız keşke önceden görseydiniz, serinin en güzel oyunudur bana göre.
Hepsi var ve bitirdim hocam.

Aksiyon odağı
Vuruş mekaniği

Burada klavye azizliğine uğraşmışım
Oyunu bitirdim Sniper Elite serisi zamanında aksiyon türünde benim için çok iyi bir oyundu serinin tüm oyunları mevcut. Sniper Elite 6 (son oyun) indirime girsin onu da alacağım.

Son düzenleme: