Ahmet Yılmaz

Çalışkan
Oyunu Steam'den almıştım. Hiçbir şekilde açılmıyor. Oyunun dosyasından açmayı denedim, yine çalışmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Steam kullanıcı adınızda Türkçe kelimeler varsa değiştirin. Bundan dolayı oyunu başlatamayan kullanıcılar var mış. Kendi adınızla açtıysanız Ahmet Yilmaz yaparsanız büyük ihtimalle çalışacaktır. Yani İngilizce'ye uygun şekilde küçük ı kaldırıp i ile değiştirin.

Destekleyen kelimelere bağlantıdan bakabilirsiniz.

Diğer oyun hakkındaki sorunlar için PCGW sayfasına bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Steam kullanıcı adınızda Türkçe kelimeler varsa değiştirin. Bundan dolayı oyunu başlatamayan kullanıcılar var mış. Kendi adınızla açtıysanız Ahmet yilmaz yaparsanız büyük ihtimalle çalışacaktır. Yani İngilizce'ye uygun şekilde küçük ı kaldırıp i ile değiştirin.

Destekleyen kelimelere bağlantıdan bakabilirsiniz.

Diğer oyun hakkındaki sorunlar için pcgw sayfasına bakabilirsiniz.

Dostum yine olmadı ya. Ne yapacağım ben. Kafayı yedim resmen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun dosyalarını doğrulamayı dener misinz?

Oyun dosyalarını doğrulamayı dener misinz?

Çok kez yaptım olmadı.

Bunlar da olmadı. ilk oyunda açılmıyor steam de. Ona da yardım edersen sevinirim.

Son düzenleme:
Başlatma sorunu için ilk mesajda Steam adı demiştim. Ama belki bilgisayara verdiğiniz kullanıcı adında Türkçe varsa o da neden oluyor olabilir. Bu oyundan bağımsız çoğu oyunda Türkçe dil içeren bilgisayar kullanıcı adından dolayı sorunlar yaşadım ve sorunlar yaşandığına şahit oldum.

Ayrıca Windows özelliklerinden şu ayarları açın.

2025-08-01_00-11.webp

Diretctplay eski oyunlar için ama yine de açık tutun.

2025-08-01_00-11_1.webp

Ek olarak oyunun dosyalarında Redist vb. klasöründe Nvidia Physx falan varsa onları yükleyin. Olmazsa tüm Physx(güncel ve eski) kaldırın ve tekrar oyun dosyalarından indirin. Physx var mı hatırlamıyorum ama Nvidia reklamı olan bir oyundu diye hatırlıyorum.

Patch My PC üzerinden Visual paketlerini indirin.

2025-08-01_00-18.webp

Son olarak böyle bir rehber var.

2 Adet sorum olucak:

1 Bu söyledikleriniz ilk oyun,Enemy Front ve Deux Ex Human Revolution için geçerli mi?

2 Patch My PC'yi bilgisayara mı indireceğim?

Sorun çözüldü.

Son düzenleyen: Moderatör: