Çözüldü SnowRunner Türkçe yama önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba, şu anki sürüme göre SnowRunner için önerdiğiniz, virüssüz bir Türkçe yama var mıdır?

Çözüm
Çok teşekkür ederim hocam, sağ olun ben bulamadım, bulursanız iyi olur, bulamazsanız da canınız sağ olsun.
aynı şekilde orjinal dosyayı değiştirmeden deneyiniz hocam. yedeklemeyi unutmayın orjinal dosyayı. bir hata çıkarsa orjinali eski yerine atın.
Çok teşekkür ederim hocam, sağ olun ben bulamadım, bulursanız iyi olur, bulamazsanız da canınız sağ olsun.
aynı şekilde orjinal dosyayı değiştirmeden deneyiniz hocam. yedeklemeyi unutmayın orjinal dosyayı. bir hata çıkarsa orjinali eski yerine atın.

Çözüm
Deniyorum hocam.

Hocam çok teşekkür ederim, gerçekten oldu, Allah sizden razı olsun, gerçekten çok teşekkürler, çözüldü olarak işaretliyorum.

Son düzenleme:
Deniyorum hocam.

Hocam çok teşekkür ederim, gerçekten oldu, Allah sizden razı olsun, gerçekten çok teşekkürler, çözüldü olarak işaretliyorum.

Bende teşekkür ederim. İyi vakitler geçirmen dileğiyle. Bir sorun sıkıntın olursa buralardayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…