Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Çok teşekkür ederim hocam, sağ olun ben bulamadım, bulursanız iyi olur, bulamazsanız da canınız sağ olsun.
aynı şekilde orjinal dosyayı değiştirmeden deneyiniz hocam. yedeklemeyi unutmayın orjinal dosyayı. bir hata çıkarsa orjinali eski yerine atın.
1725748722365.webp
Çok teşekkür ederim hocam, sağ olun ben bulamadım, bulursanız iyi olur, bulamazsanız da canınız sağ olsun.
aynı şekilde orjinal dosyayı değiştirmeden deneyiniz hocam. yedeklemeyi unutmayın orjinal dosyayı. bir hata çıkarsa orjinali eski yerine atın.
1725748722365.webp

Çözüm
Eki Görüntüle 81704
Deniyorum hocam.

Aynı şekilde orijinal dosyayı değiştirmeden deneyiniz hocam. Yedeklemeyi unutmayın orijinal dosyayı. Bir hata çıkarsa orijinali eski yerine atın.
Eki Görüntüle 81704

Hocam çok teşekkür ederim, gerçekten oldu, Allah sizden razı olsun, gerçekten çok teşekkürler, çözüldü olarak işaretliyorum.

Son düzenleme: