Detaylar
Kim cevapladı?Instagram'da gizli profilleri görmeye yarıyormuş. Böyle bir site var. Güvenilir midir?
Instagram bu tarz şeyleri kaldırdı eskiden vardı. İnanmayın.
Instagram bu tarz şeyleri kaldırdı eskiden vardı. İnanmayın.
Şikayet varda uygulamayı bayağı şikayet etmişler. Girdiğimiz gibi 35TL üyelik alınıp iptal edilmiyormuş.
- Makaleler
- 4
Güvenilir durmuyor. Zaten Şikayetvar'da da bununla alakalı şikayetler var. Kimileri üyeliğini iptal edemiyor, kimileri de iade alamıyor.
teknolojisefiri
Becerikli
Bu tarz siteler scam. Doğru olan bi postegro vardı. Onu da denemek lazım.Instagram'da gizli profilleri görmeye yarıyormuş. Böyle bir site var. Güvenilir midir?
Postegro çalışmıyor. Eskiden çalışıyordu.Bu tarz siteler scam. Doğru olan bi postegro vardı. Onu da denemek lazım.
- Makaleler
- 1
CharmQuell kullandı hocam geçen. Nasıl yapılır bilmiyorum ama hala işe yarıyor galiba charm kullandığına göre.
Instagram'da gizli profilleri görmeye yarıyormuş. Böyle bir site var. Güvenilir midir?
Postegro'ya bak, CharmQuell videosunda bu siteyi kullanıyordu.
CharmQuell kullandı hocam geçen. Nasıl yapılır bilmiyorum ama hala işe yarıyor galiba charm kullandığına göre.
Postegro uzun yıllardır yok. Bu videonun da ilk yorumunda böyle bir ibare mevcut. "Bir EK: Postegro kısmında gösterilen bölüm kurguda değiştirilmiş olarak yayınlandı. Biraz şov olsun. Videodaki görsellere direkt olarak internetten erişebiliyorsunuz. Sadece daha detaylı olması için böyle bir yol seçtim. Yani o bölümde gördüğünüz görseller Yunus'un Facebook sayfasındaki "herkese açık" paylaştığı kendi fotoğrafları. Kurguda oynama yapıp oradaki görselleri böyle sunmak daha ilgi çekici olabilir diye düşündüm. Ters tepki veren arkadaşlar için de açıklama gereği duydum."