Bana iyi geleni söylüyorum, sıcak limonata yap iç. Ya da bol bol sıcak şey iç. İlaç falan hikaye, çok zor bir durum olmadıkça bu tarz basit griplere ilaç bence işe yaramıyor.

Boğazım ağrıyarak uyandım. Su bile içemiyorum, başım zonkluyor, halim yok ve aşırı yorgunum. Ne iyi gelir?
Acile gitmenizi öneririm dün aynı durumdaydım ateşim sadece boğazım ağrırken bir anda 40a fırladı ve parastemol alerjim olduğu için zor düşürebildik. Son dönemlerde sanırım salgın var mış (Doktorumun dediğine göre) ve ben hasta olduktan 1 gün sonra ikizim de aynı hale geldi.

Dinleniceksin, yatmadan geçmiyor hastalık. Tavuk suyuna ılık bir çorba içmek güzel olur hem yemek yemiş olursun. C vitamini takviyesi kullanabilirsin. Bol su iç ve yat hocam, geçmiş olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun şu ağustos ayı hastalıklı ay galiba bende böyle hastalanıyordum. Biraz dinlenmen ve ter atman lazım hocam. Ihlamurlu-naneli çay iyi gider boğaz ağrısına. Mercimek ile Yayla çorbası da iyi olur. Mümkünse klimayı çok açma ve soğuk ortamlarda bulunma.

Cok sicak ve soguk seyler icme. Ilik ihlamur icebilirsin aksamlari. Zeytinyagi icersen bogazini yumusatabilirsin. Ilac olarak da atesin varsa parol, yoksa aferin olabilir.