Soğutma sıvısı buharlaşır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3586
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 370
  • Etiketler Etiketler
    soğutma

3586

Uzman
Makaleler
33
Telefonumun ekran koruyucusunun köşesi kalkıp durduğu için hava alan yere soğutma sıvısı damlattım ve hava kabarcığı gitti. Bu sıvı ileride buharlaşıp ekran koruyucunun içi tekrar hava olur mu?

Muhtemelen evet, suyun kaybolması olası.
İdare ettiği yere kadar kullan, sonra değiştirirsin.

Muhtemelen evet, suyun kaybolması olası.
İdare ettiği yere kadar kullan, sonra değiştirirsin.
Alalı 1 hafta olmadı hocam yenisini almak yerine bir şekilde hava boşluğunu kapatmam gerek. Nasıl kapatırım vazelin falan mı sürsem?

Telefonumun ekran koruyucusunun köşesi kalkıp durduğu için hava alan yere soğutma sıvısı damlattım ve hava kabarcığı gitti. Bu sıvı ileride buharlaşıp ekran koruyucunun içi tekrar hava olur mu?
Neden kaliteli bir ekran koruyucu kullanmıyorsunuz?

Alalı 1 hafta olmadı hocam yenisini almak yerine bir şekilde hava boşluğunu kapatmam gerek. Nasıl kapatırım vazelin falan mı sürsem?
Ben ekranın altından güç uygulayıp yukarı ittiyordum düzeliyordu, koruyucunun yapısı bozulduysa belki yeniden çıkartıp yapıştırdığında düzelir.

Hangi marka önerirsiniz?
Ben Panzerglass safir cam ekran koruyucu kullanıyorum. Yapışkanı gayet iyi, içinde hiç bir hava birikimi yok ve dokusu da güzel. Tek sorun biraz fazla parmak izi oluyor.

Ben ekranın altından güç uygulayıp yukarı ittiyordum düzeliyordu, koruyucunun yapısı bozulduysa belki yeniden çıkartıp yapıştırdığında düzelir.
Ben de öyle yapıyorum ama hemen geri hava doluyor içine.

Ben Panzerglass safir cam ekran koruyucu kullanıyorum. Yapışkanı gayet iyi, içinde hiç bir hava birikimi yok ve dokusu da güzel. Tek sorun biraz fazla parmak izi oluyor.
Gittim güneşte parlama yapmasın diye mat ekran aldım güneşte tüm ışığı üzerinde toplayıp bembeyaz oluyor ekran görünmüyor. Değiştiririm muhtemelen.

Neden kaliteli bir ekran koruyucu kullanmıyorsunuz?
Redmi gibi ucuz bir telefona 100 liradan üstünü vermem. Kaliteli bir koruyucu ekran alsam telefonun onda bir fiyatı oluyor.

Redmi gibi ucuz bir telefona 100 liradan üstünü vermem. Kaliteli bir koruyucu ekran alsam telefonun onda bir fiyatı oluyor.
Hocam sizde 15 Pro yok muydu? Ekrana yapışkan sürülmüştü hatta yanlış hatırlamıyorsam Telefon redmi ise şok pahalı bir şeye gerek yok zaten.

Hocam sizde 15 Pro yok muydu? Ekrana yapışkan sürülmüştü hatta yanlış hatırlamıyorsam Telefon redmi ise şok pahalı bir şeye gerek yok zaten.
Her marka var bende hocam. Dışarıda Redmi Note 12 kullanıyorum genelde. Pahalı cihazları genelde gezmeye çıkınca, kızla buluşunca falan kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…