Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Muhtemelen evet, suyun kaybolması olası.
İdare ettiği yere kadar kullan, sonra değiştirirsin.
Alalı 1 hafta olmadı hocam yenisini almak yerine bir şekilde hava boşluğunu kapatmam gerek. Nasıl kapatırım vazelin falan mı sürsem?Muhtemelen evet, suyun kaybolması olası.
Neden kaliteli bir ekran koruyucu kullanmıyorsunuz?Telefonumun ekran koruyucusunun köşesi kalkıp durduğu için hava alan yere soğutma sıvısı damlattım ve hava kabarcığı gitti. Bu sıvı ileride buharlaşıp ekran koruyucunun içi tekrar hava olur mu?
Vira 3
Üstün
- Makaleler
- 1
Hangi marka önerirsiniz?Neden kaliteli bir ekran koruyucu kullanmıyorsunuz?
- Makaleler
- 1
Ben ekranın altından güç uygulayıp yukarı ittiyordum düzeliyordu, koruyucunun yapısı bozulduysa belki yeniden çıkartıp yapıştırdığında düzelir.Alalı 1 hafta olmadı hocam yenisini almak yerine bir şekilde hava boşluğunu kapatmam gerek. Nasıl kapatırım vazelin falan mı sürsem?
Ben Panzerglass safir cam ekran koruyucu kullanıyorum. Yapışkanı gayet iyi, içinde hiç bir hava birikimi yok ve dokusu da güzel. Tek sorun biraz fazla parmak izi oluyor.
Ben de öyle yapıyorum ama hemen geri hava doluyor içine.Ben ekranın altından güç uygulayıp yukarı ittiyordum düzeliyordu, koruyucunun yapısı bozulduysa belki yeniden çıkartıp yapıştırdığında düzelir.![]()
Gittim güneşte parlama yapmasın diye mat ekran aldım güneşte tüm ışığı üzerinde toplayıp bembeyaz oluyor ekran görünmüyor. Değiştiririm muhtemelen.Ben Panzerglass safir cam ekran koruyucu kullanıyorum. Yapışkanı gayet iyi, içinde hiç bir hava birikimi yok ve dokusu da güzel. Tek sorun biraz fazla parmak izi oluyor.
Redmi gibi ucuz bir telefona 100 liradan üstünü vermem. Kaliteli bir koruyucu ekran alsam telefonun onda bir fiyatı oluyor.Neden kaliteli bir ekran koruyucu kullanmıyorsunuz?
Hocam sizde 15 Pro yok muydu? Ekrana yapışkan sürülmüştü hatta yanlış hatırlamıyorsamRedmi gibi ucuz bir telefona 100 liradan üstünü vermem. Kaliteli bir koruyucu ekran alsam telefonun onda bir fiyatı oluyor.
Her marka var bende hocam. Dışarıda Redmi Note 12 kullanıyorum genelde. Pahalı cihazları genelde gezmeye çıkınca, kızla buluşunca falan kullanıyorum.Hocam sizde 15 Pro yok muydu? Ekrana yapışkan sürülmüştü hatta yanlış hatırlamıyorsamTelefon redmi ise şok pahalı bir şeye gerek yok zaten.
Yeni konular
-
-
-
-
Samsung M7 monitörde statik elektrik sorunu
- Efe İlhan Yüce
-
-
-
-