Hocam gruplaşanların ortamlarını çok bilmediğimden yavaş davranıyorum, yanlış bir arkadaşlık yapmak istemem ne de olsaBizim okulda da var gibiydi. Fakat kimsenin kimseyle bir sorunu yoktu. Beraber birçok aktivite yapıyorduk. Gruplaşmaları onlarla muhabbet kurmak için engel değil.
Detaylar
Kim cevapladı?Syntax
Üstün
Hocam gruplaşanların ortamlarını çok bilmediğimden yavaş davranıyorum, yanlış bir arkadaşlık yapmak istemem ne de olsahaklısınız onun dışında.
Olması gereken bu. İnsanları tanımadan arkadaşlık etmemeniz en doğrusu. İyisini yapıyorsunuz. İnsanların arkadaşlarına karşı konuşma stilinden ve davranışlarından kişiyi rahatlıkla tanırsınız.
Çok kötüyüm. Keşke meslek lisesine falan gitseydim hoca sunum yapın diyor ödev veriliyor öldüm bittim. Matematik hocası bir şeyler anlatıyor. Ben konuyu kökten unuttuğum için sap gibi kalıyorum. Keşke gerizekalı keko dolu bir liseye gitmiş olsam. Hem sınavlar, ödevler kolay olur hem de hayatıma heyecan katmış olurum, çıkışta bıçakla kovalarlar falan.
Ah dogru sizin 5 yıl olduğunuzu unuttum. Bizim 4 sene. 9. Sinif matematik pek zor değil ama fizik biraz göz korkutuyor. Belki hocaninda biraz korkunç olmasındandır.Hocam sorun şu, gruplaşma iyidir evet ancak bazı durumlarda pek iyi değil. Örneğin sınıfımda aynı okuldan 15 kişi var ve hepsi birbirini tanıyor. Sürekli beraber vakit geçiriyorlar zaten. Sınıf da 25 kişi zaten, daha fazla da gruplaşma olunca insanın takılacağı kimse kalmıyor. Karşı değilim ama çok yoruyor insanı.
@lokomotifci_muhsin, memnunsanız ne güzel hocamUmarım daha da iyi geçer okul yılınız. Daha hazırlık olduğundan pek çabalamıyorum bir şeyler yapmaya, zorlanırsam çalışacağım.
Gruplasma derken biz ilk defa tanışıp gruplaşanlara demiyoruz hocam. Sınıfta birbirlerini ortaokuldan tanıyan veya aynı bölgede yaşayanlar denk düşünce hemen birbirlerine yapışıyorlar arkadaş bulamıyorsunuz. Özellikle OBP li liselerde çok sık olabiliyor. Örneğin ben X ortaokuldan gelmiş olayım. Siniftada veya okuldada Y ortaokuldan gelen insanlar fazla olsun. Öyle olunca benzer ortaokulda okuyanlar hemen birbirleri ile takiliyo ve sizinle konuşmuyor bile. Bu yüzden rahatsız edici oluyor sosyalleşme işini zorlaştırıyorlar maalesef. Yoksa kimsenin arkadas grubu ile derdimiz yok ama insanlarda birbirlerine karşı saygılı olmalı özellikle ilk defa tanışcaklari insanları boyle ötekileştirmek kötü hissetiriyor.Bu gruplaşmaya karşı çıkanları anlamıyorum. Çocuklar konuşuyor kafa dengi olanlar ayrılıyorlar anormal olan ne hala anlamış değilim.
Hocam bizim okulda kız sayısı erkek sayısından cok fazla o yüzden mutluyuz.Çok kötüyüm. Keşke meslek lisesine falan gitseydim hoca sunum yapın diyor ödev veriliyor öldüm bittim. Matematik hocası bir şeyler anlatıyor. Ben konuyu kökten unuttuğum için sap gibi kalıyorum. Keşke gerizekalı keko dolu bir liseye gitmiş olsam. Hem sınavlar, ödevler kolay olur hem de hayatıma heyecan katmış olurum, çıkışta bıçakla kovalarlar falan.
Recep Tayyip İvedik
Başarılı
Hocam daha önce denemedim, ama sanki çok kötü olur muş gibi geliyor.
Hocam bence de, yani bir türlı geliştiremediler şu ekran kartlarını. Neredeyse 1 milyarcık Fps'ye hiç ulaşamadılar.
Bence de hocam, arada denemek çok eğlenceli oluyor.
Hocam benim SNC kasaya 4 adet sığıyor. Yani çok da güzel bir kalınlığı olan kart bence.Hocam kasanız Bumble Bee boyutunda mı nasıl sığıyor![]()
Hocam bence en fazla 10 yıl civarına şuanki HBM tipi, ancak daha gelişmiş bir sistem gelecek. 2100 yılında (Görme ihtimalim olmasa da) herhalde yapay zekânın sürekli değişen koşullarda anlık hesap yapıp, komut sisteminin içinde olduğu için anlık değişimler yapabilmesi ile hologramlar mümkün olabilecek.Sizce tüketici GPU'larına ne zaman HBM3 gelir?
2100 yılında neler olacak?
Çok kötüyüm. Keşke meslek lisesine falan gitseydim hoca sunum yapın diyor ödev veriliyor öldüm bittim. Matematik hocası bir şeyler anlatıyor. Ben konuyu kökten unuttuğum için sap gibi kalıyorum. Keşke geri zekalı keko dolu bir liseye gitmiş olsam. Hem sınavlar, ödevler kolay olur hem de hayatıma heyecan katmış olurum, çıkışta bıçakla kovalarlar falan.
Hayatının hatasını yapmışsın. Anadolu, fen lisesi gidilmez zaten sosyal medyaya inanmayın, her şeyin sonunu düşünen kahraman olamaz.
Xudayar_Mirzayev
Uzman
60TP hayattan soğuttu.