Hocam kasanız bumble bee boyutunda mı nasıl sığıyor![]()
ASUS ROG Hyperion GR 701 kral.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kasanız bumble bee boyutunda mı nasıl sığıyor![]()
Harbiden Bumble Bee imiş
Okulun ilk günü nasıldı?
Lahmacun kadar besin değeri olmayan bir yemek yok, hiç sevmem.
Okulumu söylemeyi tercih etmiyorum daha önce demiştim hocam. Guzel geciyor sınıfım fena değil eh işte seviyesinde bizdede gruplaşma çok oldu bazıları ile konuştum ama fazla samimiyet kuramadım bide okulda benimle aynı serviste başka sınıfta rus bi kız vardı onuda aşık oldumSağ olun hocam sorduğunuz için, pek de iyi değildi. Şu an yine iyiyim ancak sınıftakilerin yarısı aynı okuldan geldiği için pek konuşamıyoruz. Bir tanesi önümdeki sırada benim hakkımda konuşurken "bir sıkıntısı var herhalde" gibi ithamlarda bulundu ancak onun dışında bayağı iyi geçiyor, teşekkür ederimsizin nasıl geçiyor? Hangi okula girmiştiniz bu arada?
Bu gruplaşmaya karşı çıkanları anlamıyorum. Çocuklar konuşuyor kafa dengi olanlar ayrılıyorlar anormal olan ne hala anlamış değilim.Okulumu söylemeyi tercih etmiyorum daha önce demiştim hocam. Guzel geciyor sınıfım fena değil eh işte seviyesinde bizdede gruplaşma çok oldu bazıları ile konuştum ama fazla samimiyet kuramadım bide okulda benimle aynı serviste başka sınıfta rus bi kız vardı onuda aşık oldum. GYM yapıp kendimi yakisikli bi adam haline getirirsem 10. Sinifta açılmak istiyom kendisine. Onun haricinde Hocalardada bazıları iyi ama mesela bi fizikçi var tam psikopat gibi. Hiç sevemedim kendisini. Ama ingilizce hocamız iyi bir öğretmen mesela kendisini o yüzden az çok beğendim. Sizin durumunuzada üzüldüm ama olabiliyor çoğu kişide boyle şeyler maalesef. Bizim arkadaş grubundan okulundan memnun olan tek kişi benim. Çoğu arkadaşımda yeni sınıfa alisamadiklarini ve insanların hemen gruplaştığından şikayet etmişti. Zorbalari dikkate almayın ve derslere odaklanın derim. Sonuçta 9. Sinifta bazı temel konular var kaçırırsanız 11-12 de fazla ah vah edersiniz.
Hocam sorun şu, gruplaşma iyidir evet ancak bazı durumlarda pek iyi değil. Örneğin sınıfımda aynı okuldan 15 kişi var ve hepsi birbirini tanıyor. Sürekli beraber vakit geçiriyorlar zaten. Sınıf da 25 kişi zaten, daha fazla da gruplaşma olunca insanın takılacağı kimse kalmıyor. Karşı değilim ama çok yoruyor insanı.Bu gruplaşmaya karşı çıkanları anlamıyorum. Çocuklar konuşuyor kafa dengi olanlar ayrılıyorlar anormal olan ne hala anlamış değilim.
Hocam sorun şu, gruplaşma iyidir evet ancak bazı durumlarda pek iyi değil. Örneğin sınıfımda aynı okuldan 15 kişi var ve hepsi birbirini tanıyor. Sürekli beraber vakit geçiriyorlar zaten. Sınıf da 25 kişi zaten, daha fazla da gruplaşma olunca insanın takılacağı kimse kalmıyor. Karşı değilim ama çok yoruyor insanı.