Genelde buraya teknik bilgiler için geliyorum ama bir film izlediğimde ya da kitap bitirdiğimde ya da bu kitap nasıl ki ya da sadece çerez sohbet muhabbeti için buraya yazasım geliyor ama konu olarak ne açmam gerektiğini bilmiyorum. Burada yaptığım gibi konu önerisi yaparsam sıkıntı olur mu ya da bunun için bölüm var mı bakmadım, varsa bilmiyorum. İyi akşamlar.
Detaylar
Kim cevapladı?Kitaplarla ilgili bir konu açacağınız zaman ''Kitap'' kategorisine açabilirsiniz. Filmler için ''Sinema & TV'' kategorisine açabilir ve son olarak sohbet için ''Konu Dışı'' kategorisini kullanabilirsiniz.
Tamamdır teşekkürler, yazdığım zaman çıkmıyordu başlıklar ondan sordum.Kitaplarla ilgili bir konu açacağınız zaman "kitap" kategorisine açabilirsiniz. Filmler için "sinema & TV" kategorisine açabilir ve son olarak sohbet için "konu dışı" kategorisini kullanabilirsiniz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Rica ederim. Zaten konuları onaylarken biz en uygun kategoriye taşıyoruz, bulamadığınız zaman problem olmaz.Tamamdır teşekkürler, yazdığım zaman çıkmıyordu başlıklar ondan sordum.
Yeni konular
-
-
Wraith Esports Firmasından alışveriş yapar mısınız?
- Telefonunu Çıkra
-
-
-
-
-