Wraith'den ürün alır mıydın?

• Evet kesinlikle

Oy: 6 14,6%
  • Mecbur kalırsam evet

Oy: 20 48,8%
  • Herhangi bir internet sitesi değil mi zaten?

Oy: 3 7,3%
  • Tercih ederim ama THH ile de uğraşırım

Oy: 3 7,3%
  • Hayır.

Oy: 11 26,8%
  • Hayır (Yaşanmışlıklar var)

Oy: 2 4,9%

• Oy verenlerin toplamı
    41
Mesajımı beğenmeyene arkadaşım, ben yaşadığım alışverişin deneyiminin içeriğini anlattım. Neyini beğenmedin yazdıklarımın bende onu anlamadım :) beğenmedim işaretleyeceğine, sorun yaşadıysan onu belirtirsin arkadaş da ona göre kafasında bir yere oturtur.

@xsharke

Bunu yazdığım için muhtemelen birçok kişi beni eleştirecek ancak Wraith'ten ürün alacağıma gider SteelSeries alırım daha iyi. Sebebi ise çok basit, ürün desteği ve servis politikası. Ürün garanti kapsamı içinde arızalansa dahi birebir değişim sağlıyor, stokta yoksa satıcı bir üst muadil versiyonunu veya isteğe bağlı para iadesini sorunsuz şekilde gerçekleştiriyorlar. Aslında markaya verdiğiniz para bir nevi teknik hizmet ve servis garantisine verilmiş oluyor.

Çöp bir ürün alıyorsunuz sizin yaptığınız bence daha kötü fiyat avantajı var dedik ama diğer siteler ile hala o markadan daha mantıklı.

Mesajımı beğenmeyene arkadaşım, ben yaşadığım alışverişin deneyiminin içeriğini anlattım. Neyini beğenmedin yazdıklarımın bende onu anlamadım :) beğenmedim işaretleyeceğine, sorun yaşadıysan onu belirtirsin arkadaş da ona göre kafasında bir yere oturtur.

@xsharke
Taraflı bir yorum yapmışsınız, bu yüzden beğenmedim. Keza bir ürününüzde sorun çıksa arkadaşınız üzerinden kolayca ve sorunsuz bir şekilde satış sonrası destek alırsınız. Fakat herkesin Wraith anlaşması olan bir arkadaşı yok.

Taraflı bir yorum yapmışsınız, bu yüzden beğenmedim. Keza bir ürününüzde sorun çıksa arkadaşınız üzerinden kolayca ve sorunsuz bir şekilde satış sonrası destek alabilirsiniz.

Neresi taraflı, yaşadığım olayı anlatmak taraflı ise neden bu forum var? Biz burada reklam yapmıyoruz, yaşadıklarımızı başka arkadaşlara anlatıyoruz ya da onlar bize anlatıyor. Siz beğenmemeye devam edin ama ön yargı iyi bir şey değildir.

Çöp bir ürün alıyorsunuz sizin yaptığınız bence daha kötü fiyat avantajı var dedik ama diğer siteler ile hala o markadan daha mantıklı.
Çöp olduğunu düşünmüyorum, Rival 110 mouse var çekmecede hala işlevli. Rival 3 Gen 1 scrolları sorunluydu evet, ancak dediğim gibi garanti kapsamında birebir değişim veya para iadesi veriyorsa ben o ürünü kullanırım. Şu an Aerox 3 kullanıyorum, gerek iş gerek oyunlarda gayet memnunum. Bir tık pahalı olduğu gerçeği yadsınamaz evet, ancak bunun sebebi yukarıda anlattığım durum. Ben bir ürün alırken öncelikli olarak teknik servis ve ürün desteğine bakarım.