Wraith toxic kız arkadaş gibi, iyi gününde cennetten bahçe kötü gününde cehennem.@SF26, gumruk sorunu olmasa Wraith batardi. Sadece kendi urunleri satilirdi. Yoksa ATKgear.com gibi sitelerden Wraith'in yari fiyatina aliniyor urunler.
Detaylar
Kim cevapladı?TANTUNICIK 2
Başarılı
Çöp olduğunu düşünmüyorum, Rival 110 mouse var çekmecede hala işlevli. Rival 3 gen 1 scrolları sorunluydu evet, ancak dediğim gibi garanti kapsamında birebir değişim veya para iadesi veriyorsa ben o ürünü kullanırım. Şu an Aerox 3 kullanıyorum, gerek iş gerek oyunlarda gayet memnunum. Bir tık pahalı olduğu gerçeği yadsınamaz evet, ancak bunun sebebi yukarıda anlattığım durum. Ben bir ürün alırken öncelikli olarak teknik servis ve ürün desteğine bakarım.
Sırf Amazon'dan denk getiririm onun için yine daha uygun daha iyi bir ürün alabilirim onun dışında saygı duyarım.
Ürün yelpazesinden ötürü uzak durabilme şansımız yok, sonra gümrük düzenlemeleri sonrası tekelleşti zaten.Wraith uzak durulması gereken firmalarda başı çeker. Hatta direkt 1. Uzak durun.
BlackShadow 18
Yetkin
Dediğim gibi tercih meselesi, benim hiçbir markada hissem yok, ama sırf jelatini açıldı diye ürünü geri almayan bir firmadan ben ürün falan almam.Sırf Amazon'dan denk getiririm onun için yinr daha uygun daha iyi bir ürün alabilirim onun dışında saygı duyarım.
NqrkOz 58
Üstün
- Makaleler
- 6
Bu ithalatçıların lobiciliği yüzünden yurt dışından ürün getirtmek neredeyse imkansız oldu. Kanun geçtiği an direkt zamları yapıştırdılar, sonuçta artık tekelleştiler.Avantajlı değil aslında. Şu gümrük olayları olmasa kimse suratına bakmaz.
Telefonunu Çıkra 58
Üstün
- Makaleler
- 10
Beyler şu yorumu görebilen var mı şu videoda?
(En yeniye sıralayın)
Bir kaç hesap ile denedim, gizli sekme ile denedim, farklı tarayıcı ile denedim, hatta mobil uygulamadan farklı hesaba girip de denedim gözükmüyor. Allah Allah
Buga girmiştir umarım.
Bir kaç hesap ile denedim, gizli sekme ile denedim, farklı tarayıcı ile denedim, hatta mobil uygulamadan farklı hesaba girip de denedim gözükmüyor. Allah Allah
Gözükmüyor.Beyler şu yorumu görebilen var mı şu videoda?(En yeniye sıralayın)
Eki Görüntüle 255887
Bir kaç hesap ile denedim, gizli sekme ile denedim, farklı tarayıcı ile denedim, hatta mobil uygulamadan farklı hesaba girip de denedim gözükmüyor. Allah AllahBuga girmiştir umarım.
Unlishimaide 58
Başarılı
Ben bu Wraith CEO'su mu ne artık. Onu Enis Kirazoğlu ve Japonya oyunları videosunda gördüm, aslında sevinmiştim dedim ülkemizde genç girişimciler var ve yelpazeye bakınca (ilk kez) çok hoşuma gitmişti. Sonradan ilgi alaka sıfır olunca, bu olay da normal geliyor.Beyler şu yorumu görebilen var mı şu videoda?(En yeniye sıralayın)
Eki Görüntüle 255887
Bir kaç hesap ile denedim, gizli sekme ile denedim, farklı tarayıcı ile denedim, hatta mobil uygulamadan farklı hesaba girip de denedim gözükmüyor. Allah AllahBuga girmiştir umarım.
Youtuber ve influencerlar şişiriyor sağ olsun.
Çok pis para basıyorlar. Wraith'in başında 3 kişi var.Ben bu Wraith CEO'su mu ne artık. Onu Enis Kirazoğlu ve Japonya oyunları videosunda gördüm, aslında sevinmiştim dedim ülkemizde genç girişimciler var ve yelpazeye bakınca (ilk kez) çok hoşuma gitmişti. Sonradan ilgi alaka sıfır olunca, bu olay da normal geliyor.
Youtuber ve influencerlar şişiriyor sağ olsun.
Unlishimaide 58
Başarılı
Gözlüklü arkadaşı samimi bulmuştum, yazık oldu.Çok pis para basıyorlar. Wraith'in 3 CEO'su mevcut.
Tekelleşme gerçekten büyük bir sorun.
Devletin artık bu tarz olaylara bir el atması lazım. Ama el gelene kadar bizlerin cep boşalır.