Wraith'den ürün alır mıydın?

• Evet kesinlikle

Oy: 6 14,6%
  • Mecbur kalırsam evet

Oy: 20 48,8%
  • Herhangi bir internet sitesi değil mi zaten?

Oy: 3 7,3%
  • Tercih ederim ama THH ile de uğraşırım

Oy: 3 7,3%
  • Hayır.

Oy: 11 26,8%
  • Hayır (Yaşanmışlıklar var)

Oy: 2 4,9%

• Oy verenlerin toplamı
    41
Çöp olduğunu düşünmüyorum, Rival 110 mouse var çekmecede hala işlevli. Rival 3 gen 1 scrolları sorunluydu evet, ancak dediğim gibi garanti kapsamında birebir değişim veya para iadesi veriyorsa ben o ürünü kullanırım. Şu an Aerox 3 kullanıyorum, gerek iş gerek oyunlarda gayet memnunum. Bir tık pahalı olduğu gerçeği yadsınamaz evet, ancak bunun sebebi yukarıda anlattığım durum. Ben bir ürün alırken öncelikli olarak teknik servis ve ürün desteğine bakarım.

Sırf Amazon'dan denk getiririm onun için yine daha uygun daha iyi bir ürün alabilirim onun dışında saygı duyarım.

Avantajlı değil aslında. Şu gümrük olayları olmasa kimse suratına bakmaz.
Bu ithalatçıların lobiciliği yüzünden yurt dışından ürün getirtmek neredeyse imkansız oldu. Kanun geçtiği an direkt zamları yapıştırdılar, sonuçta artık tekelleştiler.

Beyler şu yorumu görebilen var mı şu videoda? :D (En yeniye sıralayın)
1780952115353.webp

Bir kaç hesap ile denedim, gizli sekme ile denedim, farklı tarayıcı ile denedim, hatta mobil uygulamadan farklı hesaba girip de denedim gözükmüyor. Allah Allah 🤔 Buga girmiştir umarım.

Beyler şu yorumu görebilen var mı şu videoda? :D (En yeniye sıralayın)
Eki Görüntüle 255887
Bir kaç hesap ile denedim, gizli sekme ile denedim, farklı tarayıcı ile denedim, hatta mobil uygulamadan farklı hesaba girip de denedim gözükmüyor. Allah Allah 🤔 Buga girmiştir umarım.
Ben bu Wraith CEO'su mu ne artık. Onu Enis Kirazoğlu ve Japonya oyunları videosunda gördüm, aslında sevinmiştim dedim ülkemizde genç girişimciler var ve yelpazeye bakınca (ilk kez) çok hoşuma gitmişti. Sonradan ilgi alaka sıfır olunca, bu olay da normal geliyor.
Youtuber ve influencerlar şişiriyor sağ olsun.

Ben bu Wraith CEO'su mu ne artık. Onu Enis Kirazoğlu ve Japonya oyunları videosunda gördüm, aslında sevinmiştim dedim ülkemizde genç girişimciler var ve yelpazeye bakınca (ilk kez) çok hoşuma gitmişti. Sonradan ilgi alaka sıfır olunca, bu olay da normal geliyor.
Youtuber ve influencerlar şişiriyor sağ olsun.
Çok pis para basıyorlar. Wraith'in başında 3 kişi var.